I torsdags fik Mette en investering med fra Løvens Hule – nu har hun tabt retssag

28/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Per Arnesen / DR
Løverne var imponerede over Mette Neerup Mariagers babyprodukter i torsdagens udgave af Løvens Hule. Men selvom løven Jacob Risgaard investerede 250.000 kroner for 30 procent af Mettes virksomhed, That's Mine, så er der nu skår i glæden og en tabt retssag.

Mest læste i dag

Mette fik en god investering med sig i denne uges afsnit af Løvens Hule, men desværre skulle der ikke gå længe før programmet var i kassen til Mette kom i problemer, og tabte en retssag om brugsrettigheder.

Imponerede løver

Thats' Mine havde mange spændende produkter med til løverne som imponeret så til. Blandt andet en ammepude som man kunne binde rundt om maven, men også en meget smart legemadras. Legemadrasserne er dog ifølge Mette blevet kopieret, og der er kommet et lignende designprodukt på markedet.

Mette lagde derfor sag an mod den konkurrerende virksomhed i en krænkelsessag i Sø-og Handelsretten. Det skriver Ekstra Bladet. 

Bruger datter til markedsføring

Mette har desværre tabt retssagen, og det er meget frustrerende for hende, men selvom den er tabt, så kan Mette fortælle, at den anden virksomhed var så frække, at de faktisk brugte billeder af Mettes datter på den legemadras som hun havde lavet i deres markedsføring.

”Jeg synes, det er døduretfærdigt. Jeg har lavet et design, der ikke fandtes, og ud af det blå kommer der pludselig efterfølgende noget, der ligner det fuldstændig. På virksomhedens sociale medier har de endda billeder af min datter på min madras, og det bruger de til at promovere deres produkter, fortæller Mette Neerup Mariager til Ekstra Bladet.

Hun er ked af afgørelsen og træt af at hun har brugt en masse tid og penge på det, men samtidig har hun besluttet at se fremad. Selvom hende og Jacob overvejer at anke sagen, fordi de føler, at det er meget urimeligt, at de har tabt.

Dog kan Mette godt se, at hun allerede har en fordel ved at hun har været med i Løvens hule, så har hun nemlig allerede vist sine produkter for alle programmets seere, så hun er et skridt foran den anden virksomhed.

 

 

Anbefalet til dig