Ida-Marie Helmig deler rørende opslag

24/2/23 09:12

Ida Hansson

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
I går var det 3 måneder siden, at den unge musiker Hugo Helmig gik bort.

For tre måneder siden gik den unge musiker Hugo Helmig bort, i en alder af blot 24 år.

Det unge talent var gennem det meste af sin karriere meget åben med, at kæmpede med demoner, og at han i perioder ikke ønskede at leve.

"Her i går var jeg tæt på at tage mit liv. Har prøvet at fremstå glad på de sociale medier alt for længe nu, og sandheden er at jeg er bange, jeg er følsom, jeg hungrer efter anderkendelse, selv i dette oplag gør jeg det lige nu," skrev den 24-årige Hugo tilbage i november 2022.

På tremåneders dagen for Hugo Helmigs død, delte hans storesøster Ida-Marie Helmig et rørende opslag på sin Instagram-profil, hvor hun beskriver det store savn.

"I dag er det 3 måneder siden du tog afsted.. Det føles som om det var i går og samtidig føles det også som om at det er 1 år siden.. Livet er blevet en underlig størrelse, efter du har forladt os.. Du har efterladt det største tomrum, som bare ikke kan udfyldes..," skriver hun under et billede af sig selv og Hugo og fortsætter:

"Vi mangler dig noget så forfærdeligt, hele tiden.. Vi græder sammen når vi taler om dig og vi mindes dit dejlige sjove væsen og så smiler vi og griner vi, for det er der også plads til.. Indeni mig er du stadigvæk spillevende Hugo og det vil du blive ved med at være..."

Også Hugos mor, Renée Toft Simonsen delte for en måned siden en hyldest til sin søn.

"Hugo på min arm," skrev 57-årige Renée Toft Simonsen i en story på sin Instagram-profil om tatoveringen, der står med kursiv skrift på hendes højre underarm.

Også Ida-Marie Helmig og Ulrikke Toft Simonsen har deres lillebrors navn på armen, som et fint og evigt minde.