IKEA advarer kunderne: Stop brugen!

12/1/23 07:02

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kommer IKEA med en advarsel til kunderne.

Har du været i IKEA for nyligt? I så fald bør du læse med her. 

IKEA beder alle kunder, der ejer et LETTAN spejl med datostempler før og inklusiv 2105 (år-uge) om at stoppe brugen af det og bestille nye vægbeslag uden ekstra omkostning. 

Sådan lyder meldingen i en sikkerhedsmeddelelse

Det sker i kølvandet på, at LETTAN spejle har risiko for brud på vægbeslag. 

Det kan i værste fald forårsage, at spejlene pludseligt falder ned fra væggen. 

Og i IKEA tager de altid udgangspunkt i deres kunders sikkerhed, hvorfor de opfordrer kunder med LETTAN spejle med datostempler før og inklusive 2105 (år-uge) til at udskifte vægbeslag. 

Derfor beder vi alle kunder, der ejer de berørte LETTAN spejle, om at stoppe brugen af det og bestille nye vægbeslag uden ekstra omkostning. 

De bruger desuden lejligheden til understrege sort på hvidt, at de udvikler deres produkter ved hjælp af et grund risikovurderings- og testprogram for at sikre, at produkterne lever op til alle gældene love og standarder på de markeder, hvor de sælges. De er dog blevet gjort opmærksomme på, at nogle af deres vægbeslag til LETTAN spejle er gået i stykker. 

Derudover beklager de ulejligheden mange gange. 

Vægbeslagene kan bestilles på IKEA.dk under “Reservedele” eller ved at trykke Bestil | Reservedele (ikea.com) og indtaste reservedelsnummer 139298/1. Du skal bestille samme antal vægbeslag, som spejlet bruger nu. Alternativt kan vægbeslagene bestilles ved at kontakte vores kundeservice på 70 15 09 09 eller ved henvendelse i et af vores varehuse.