IKEA afslører: Nu lander længe ventet nyhed

Foto: Shutterstock

IKEA fortæller nu, at en af efterårets store nyheder netop er landet i kædens danske butikker

Nu fortæller den populære butikskæde IKEA, at en af efterårets store nyheder er landet i kædens butikker

"Gaming-produkterne fra IKEA er landet i butikkerne og online. Kollektionen, der kan få ethvert gamer-hjerte til at banke lidt hurtigere, består blandt andre af gamerstole, nakkepuder og musemåtter. Let the gaming begin," skriver IKEA i en pressemeddelelse

"Hvis du har en drøm om at blive professionel gamer, men ikke vil af med en formue, så har IKEA netop lanceret en kollektion af gamer-udstyr sammen med gaming mærket ROG. Kollektionen, som både er funktionel og til at betale, er udviklet med inputs fra professionelle og entusiastiske gamere, så der er helt styr på et højt level af komfort i kollektionen."

Læs også

Katrine Engberg jubler: Tredje gang er lykkens gang

Sidder ned mange timer i streg

Den nye kollektion består både af gamerstole samt andre møbler, der skal til, hvis man vil spille computer til langt ud på natten. Ud over møblerne indeholder kollektionen også kopholdere, tæpper og hulplader, som kan pifte din gamerstation op.

“Spillere sidder i timevis - længere end de fleste kontorarbejdere. Vores produkter skal tilbyde bedre ergonomi og fungere, så spillerne kan blive endnu bedre til det, de laver uden at slide deres kroppe op,” fortæller Jon Karlsson, Designer hos IKEA. 

Verdens mere end 2,5 milliarder gamere har ikke identisk smag og behov, derfor kommer flere af produkterne i gamer-serien også i forskellige størrelse. Kollektionen kan købes online og i butikkerne nu, oplyser IKEA

Læs også

Advarer: Pak aldrig disse madvarer ind i sølvpapir