IKEA afslører stor nyhed: Deler ud til alle

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det har været en ekstraordinær tid for de ansatte i IKEAs danske varehuse. Det belønnes nu

Lige nu læser andre også

"Som tak for en ekstraordinær indsats under COVID-19-pandemien uddeler IKEA Danmark en pengegave til alle medarbejdere. Pengegaven er et skulderklap til de knap 3.000 medarbejdere, der har ydet en enestående indsats i en tid, hvor kundernes behov og fokus på livet derhjemme har krævet en ekstra indsats, engagement og omstillingsparathed."

Sådan lyder meddelelsen fra den populære butikskæde, der fredag kunne fortælle, at weekenden bliver ekstra god for kædens flere tusinde danske medarbejdere

"De seneste 18 måneder har været ekstraordinære i IKEA med lockdowns og omstilling af forretningen på ganske kort tid. Derfor uddeler IKEA Danmark nu en pengegave til alle medarbejdere svarende til 7.749 kr. for en fuldtidsansat som tak for den enestående indsats og sammenhold, det har krævet at være en del af IKEA holdet under pandemien." 

Det har været en pandemi fuld af omvæltninger, fortæller direktøren for kædens danske afdeling

"Vi har aldrig før i IKEAs historie oplevet så mange omvæltninger på så kort tid. Vi er meget imponerede over, hvordan vores medarbejdere har udlevet vores værdier og præsteret i fællesskab i en tid, hvor de har skulle omstille sig til at hjælpe kunderne på helt nye måder. Derfor er jeg også utrolig glad for, at vi nu kan give noget ekstra tilbage," siger Johan Laurell, adm. direktør i IKEA Danmark.

Samtlige fuldtidsansatte i IKEA Danmark, der var ansat den 31. august 2021 og stadig er ansat til januar 2022, hvor pengegaven udbetales, kan således se frem til at modtage 7.749 kr. For deltidsansatte er beløbet baseret på deres individuelle kontrakttimer.

En ekstraordinær tid

Den ekstraordinære pengegave har fået det svenske navn UPPSKATTA, som betyder at værdsætte. UPPSKATTA initiativet skal netop vise påskønnelse af medarbejdernes evne til at omstille sig, både til online salg og til at skabe sikre rammer for kunderne på alle IKEAs mødepunkter i hele landet.

"Når vi yder en ekstra indsats i IKEA kalder vi det at kraftsamla, og det må man sige, at vores medarbejdere har gjort. De har leveret på vores ambitioner om at skabe et bedre hjem for de mange mennesker. Det kunne vi ikke have klaret uden den dedikation og fællesskabsånd, som vores medarbejdere i den grad har vist – tilmed i en ekstraordinær tid," siger Charlotte Jensen, Country People & Culture Manager i IKEA Danmark.

Pengegaven er et enkeltstående initiativ, der kommer i forlængelse af andre værdsættelsestiltag i forbindelse med COVID-19, såsom en forkælelsesdag og et gavekort til alle medarbejdere. D

Det er IKEA Danmarks globale organisation, Ingka Group, der står bag UPPSKATTA initiativet. Ingka Group er repræsenteret i 32 markeder, og samlet set udbetales der 110 mio euro i pengegaver til mere end 170.000 IKEA medarbejdere på tværs af Ingkas varehuse. Hvert IKEA marked tildeles et beløb baseret på andelen af Ingkas totale salg og lønomkostninger. For IKEA Danmark er det samlede beløb 14.704.862 kr.

 

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig