IKEA laver markant ændring: Fremover bliver det klart nemmere

Af: Lucas Andreas

|

05/09/2024

Nyheder
Foto: Wongsakorn Napaeng / Shutterstock.com
Foto: Wongsakorn Napaeng / Shutterstock.com
IKEA har lavet en ændring, der kommer kunderne til gode.

Lige nu læser andre også

De fleste har handlet hos dem før.

Den svenske møbelgigant IKEA er med sine cirka 400 varehuse og mere end 200.000 ansatte fordelt ud over 48 forskellige lande en storspiller på møbelmarkedet.

IKEA er kendt for deres stilfulde møbler, man let kan samle derhjemme.

Og det bliver nu endnu lettere.

Ikea har videreudviklet deres populære garderobeserie 'Pax', og den nye version har allerede skabt begejstring i USA, hvor den i første omgang er blevet lanceret.

Det skriver Woman.

Mange brugere roser opgraderingen, der gør skabet markant nemmere og hurtigere at samle, og en bruger dokumenterede endda, hvordan hun samlede skabet på blot 9 minutter.

Hvor det før krævede både skruer og søm at samle skabet, har Ikea nu udviklet en løsning, hvor bagbeklædningen allerede er fastgjort, og siderne blot skal foldes ud.

Top- og bundpladerne monteres derefter, hvilket gør processen langt mere simpel.

Ændringen betyder også, at skabet nu er lettere at skille ad og transportere uden at risikere skader, som mange har oplevet med de tidligere versioner.

I Danmark må vi dog vente lidt endnu på den nye forbedring.

Ifølge Ikeas danske presseansvarlige, Rikke Andersen, bliver den nye 'Pax' først tilgængelig i Norden i juli 2025. Når den lanceres, vil skabet være markeret som "NYHED" på Ikeas hjemmeside, selvom design og dimensioner forbliver de samme.

Anbefalet til dig