IKEA med stor gratis nyhed

03/09/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu prøver kæden noget helt nyt, lyder det

Mest læste i dag

Nu er IKEA på banen med en nyhed. Det fortæller den verdensomspændende butikskæde i en pressemeddelelse fredag

"IKEA lancerer en verdensomspændende 24-timers festival på tværs af landegrænser, der byder på kunstneriske indtryk fra hele paletten. Festivalen løber af stablen den 16. september med både fysiske og digitale indslag, og i Danmark vil festivalen markere sig i varehusene, mens man på den globale, digitale scene kan opleve bidrag fra blandt andet sangerinden MØ," skriver IKEA, inden de fortsætter:

"I mere end 70 år har IKEA arbejdet for at skabe et godt liv derhjemme for de mange mennesker. Nu fejrer IKEA netop hjemmet, der aldrig har haft en større betydning som følge af corona-pandemien, med lanceringen af den første IKEA Festival nogensinde. IKEA Festival er en 24-timers digital festival, der fejres for første gang den 16. september med en bred vifte af digitale indslag fra hele verden, mens IKEA Danmark også åbner landets fem varehuse op"

Hos kæden glæder man sig til at levere en anderledes oplevelse, fortæller en indretningsekspert.

”Vi glæder os til igen at kunne samles omkring musikken og kulturen, der samtidig også er en fejring af livet i hjemmet. Til IKEA Festival har vi mulighed for at give en anderledes IKEA oplevelse, hvor vi d. 16. september har inviteret en række kunstnere og musikere indenfor. Vi er glade for at skabe rammerne om en så stor og ambitiøs festival,” siger Henriette Ekholm, der er indretningsekspert i IKEA Dannmark. 

IKEA Festival foregår både digitalt, men også i de fem IKEA varehuse på dagen fra 16.00-20.00, kan man blandt andet opleve DJs, forfatterforedrag, walking music og nyde en Festival-burger menu i dagens anledning.

Intimkoncert med MØ

IKEA Festival er en global begivenhed, der præsenterer alt fra den egyptiske DJ og musiker ZULI, Ahmed El Ghazoy, til den svenske atlet og OL-guldvinder Caroline Klüft og den britiske designer Ilse Crawford. Den danske scene er også repræsenteret, hvor sangerinden MØ er på det digitale festivalprogram under temaet Home Turf. Her kan man komme til intimkoncert med sangerinden bag både megahits som ”Lean On” og ”Final Song”.

”IKEA Festival finder sted i mange forskellige hjem verden over, hvor vi bliver inviteret ind i køkkenet, stuerne, baggården eller haven. I alt skal vi forbi mere end 100 hjem, der bliver forvandlet til virtuelle scener og oplevelser. I Danmark bliver festival-deltagerne inviteret med hjem hos MØ, der spiller en intimkoncert, som også kan streames efterfølgende,” fortæller Henrikke Ekholm.

MØ spiller kl. 23.00 dansk tid. Ud over musikalske oplevelser kan interiørdesignfans komme med indenfor i lande rundt om i verden for at få inspiration til indretning af hjemmet og se, hvordan designere samt nuværende og tidligere IKEA samarbejdspartnere arbejder i deres egne unikke hjem.

IKEA Festival kræver ingen tilmelding og er et gratis event for alle – lige meget hvor man ser med fra i verden.

Om IKEA Festival

IKEA Festival er en fysisk og en digital, international festival, der kører 24 timer den 16. september. I den anledning fejres IKEA Festival i de fem danske IKEA varehuse torsdag 16. september, kl. 16-20.

Her vil man blandt andet kunne opleve DJs, forfatterforedrag, walking music og GENOMBROTT live, ligesom der er sammensat en Festival-burger menu i dagens anledning. Det fulde program for de lokale IKEA varehuse, kan ses på IKEA.dk fra den 11. september. 

 

Anbefalet til dig