Ikea tilbagekalder populært produkt: Risiko for forbrænding og elektrisk stød

Af: Lucas Andreas

|

22/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Populært produkt tilbagekalde nu af Ikea, efter man har opdaget risiko for forbrænding og elektrisk stød.

Mest læste i dag

Elektroniske apparater har beriget vores liv, men truslen om brandfarer lurer. Den stigende kompleksitet i elektronik og hyppig brug øger risikoen for overophedning og potentielle brande. Denne skjulte fare understreger behovet for omhyggelig overvågning, sikkerhedsforanstaltninger og forbrugerbevidsthed for at forhindre farlige situationer.

Netop for at afværge en potentiel farlig situation har Ikea tilbagekaldt et populært produkt.

Ikea skriver på deres hjemmesiden i en officiel tilbagekaldelse fra d. 10. Januar:

IKEA tilbagekalder mørkegrå ÅSKSTORM 40W USB-oplader mørkegrå på grund af risiko for forbrænding og elektrisk stød 

IKEA beder alle kunder, der ejer en mørkegrå ÅSKSTORM 40W USB-oplader med artikelnummeret 504.611.93, om at stoppe med at bruge produktet og henvende sig til IKEA for at få pengene tilbage.   

Hos IKEA har vores kunders sikkerhed højeste prioritet. Derfor tilbagekalder vi ÅSKSTORM 40W USB-oplader i mørkegrå. Ledningen kan blive slidt og gå i stykker med tiden, når den vikles omkring opladeren eller bøjes frem og tilbage. Den beskadigede ledning kan medføre forbrændinger og elektriske stød. Derfor tilbagekalder vi ÅSKSTORM 40W USB-oplader i mørkegrå.  

Den mørkegrå ÅSKSTORM 40W USB-oplader kan identificeres med modelnummeret ICPSW5-40-1, som findes på en etiket på bagsiden af USB-opladeren. 

Du kan returnere ÅSKSTORM 40W USB-oplader i mørkegrå i ethvert IKEA varehus og få pengene tilbage. Kvittering er ikke nødvendig.  

Kontakt vores kundeservice på 70 15 09 09 for flere oplysninger.  

Vi beklager ulejligheden. 

Se billedet af varen herunder:

Foto: Ikea

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig