IKEA tilbagekalder produkter: Kan være farlige

18/05/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Hvis du har købt et- eller flere af produkterne, så opfordrer IKEA til, at man stopper med at bruge produkterne og henvender sig til IKEA.

Mest læste i dag

I månedvis har IKEA været lukket ned på grund af corona-pandemien. Nu er dørene langt om længe igen slået op - og kunder strømmer til.

Derfor er der også mange danskere der i den seneste tid har været en tur forbi den svenske møbelgigant, hvor der er blevet købt ind.

Det betyder også, at flere nu lige skal tjekke skabene, for at se om de har et af de produkter, som IKEA nu kalder tilbage. 

IKEA tilbagekalder nu tallerkener, skåle og krus, som har navnet HEROISK og TALRIKA. Det oplyser IKEA i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Du bør ikke bruge produkterne 

Derfor opfordres alle kunder der har købt disse produkter, til at stoppe med at bruge produkterne og henvende sig i IKEA for at få pengene retur.

Foto: IKEA

"Hos IKEA er sikkerhed en topprioritet, og derfor tilbagekalder vi HEROISK og TALRIKA tallerkener, skåle og krus ud fra et forsigtighedsprincip, da de kan gå i stykker og forårsage forbrændinger, hvis de anvendes sammen med varmt indhold," lyder det fra IKEA i pressemeddelelsen.

IKEA skriver samtidig, at selvom produkterne er i overensstemmelse med de gældende standarder og lovgivning, så har møbelgiganten modtaget raporter om ødelagte produkter.

Skulle du have købt produkterne, så kan du returnere dem i dit nærmeste IKEA varehus og få pengene retur.

Det er ikke nødvendigt med en kvittering, ved returnering af produkterne.

Få flere oplysninger på IKEA.dk

 

Anbefalet til dig