Ikke et særligt 'Happy Meal': Mand gør skræmmende fund i sin bestilling fra McDonald's

15/04/2022

Ida Hansson

En mand gjorde en noget ubehagelig overraskelse i sin McDonalds-menu.

Mest læste i dag

En australsk far og hans datter åbnede sit McDonald's Happy Meal, men fandt i posen en kæmpe kakerlak, der der stirrede tilbage på dem.

Faren, der kaldte det modbydelige væsen et "levende legetøj", hævdede at have bestilt fra Hurstville McDonald's i Sydney og fået maden leveret af Uber Eats. Det skriver DailyStar.

Manden havde en teori om, at mens maden havde stået på en veranda, var væsnet kravlet ind.

Billederne han uploadede, viste den mørkebrune karkelak, der kravler på sin datterens pommes frites.

"Jeg er australier og burde være vant til dem, tror jeg, hellere slanger, edderkopper og rotter over kakerlakker. De ting er usigeligt oprørende," skrev manden i kommentar til billedet på Redit.

"Mærkeligt nok, hvis der havde været en edderkop i den, regner jeg med, at jeg ville være langt mindre oprørt."

Han hævder at have modtaget ordren 30 minutter for sent efter, at den blev leveret til den forkerte adresse.

En talsmand for McDonald's sagde, at virksomheden har nået ud til kunden på sociale medier og arbejder sammen med deres leveringspartnere for at se nærmere på situationen.

"McDonald's tager mad- og drikkesikkerhed ekstremt alvorligt, og vi er skuffede over at høre om kundens oplevelse," sagde talsmanden for McDonald og frotsatte:

"Vores medarbejdere følger strenge rengørings-, desinficerings-, kvalitetskontrol- og hygiejneprocedurer for at sikre, at vores mad og vores restauranter forbliver sikre for vores personale og kunder. Vi vil undersøge denne hændelse med vores leveringspartnere, som en del af vores forpligtelse til løbende serviceforbedringer."

 

Anbefalet til dig