Ikke i tvivl: De vinder dansk Melodi Grand Prix i år

05/03/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: DR
I denne uge løber årets danske Melodi Grand Prix over skærmen.

Mest læste i dag

Bandet Fyr & Flamme, der har ’Sygeplejeskolen’-skuespilleren Jesper Groth som forsanger, er bookmakeren Bet25’s store favorit til at vinde lørdagens danske melodigrandprix.

Det bliver Fyr & Flamme med den kendte ’Sygeplejeskolen’-skuespiller Jesper Groth som forsanger, der vinder morgendagens danske melodigrandprix. Fortæller bookmakeren Bet25 i en pressemeddelelse. 

Det vurderer bookmakeren Bet25, der har bandets sang ’Øve os på hinanden’ som den helt store favorit. Vinder Fyr & Flamme Dansk Melodi Grand Prix 2021, giver det odds 1.90.

"Fyr & Flamme er svære at komme udenom og er vores bedste bud på en vinder. Deres sang er stærkt inspireret af 80’erne og rammer en lyd, som er populær for tiden. Den kommer med garanti til at appellere bredt til folk hjemme i stuerne, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

Favorit

I modsætning til de tidligere år er der til årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix ingen professionel fagjury, som skal uddele point til sangene. Derimod er det suverænt seerne, som bestemmer. Det er en stor fordel for Fyr & Flammes vinderchancer.

Betydningen af at have en folkekær skuespiller som frontfigur skal bestemt ikke underkendes. Et melodigrandprix er en popularitetskonkurrence, og det siger sig selv, at det ikke er en ulempe, at Jesper Groth er i spidsen. Han er kendt og elsket af mange danskere og kan alene af den grund trække mange stemmer, siger Morten Olsen.

Fyr & Flamme har i det forgangne år haft to store radiohits – ’Menneskeforbruger’ og ’Kamæleon’ – som har sikret bandet en stor fanskare. Det fremhæver Morten Olsen som endnu en grund til, at de er Bet25’s favorit, og ud fra folks indsatser kan bookmakeren se, at spillerne deler den samme vurdering.

"Hele 42 procent af omsætningen er spillet på ’Øve os på hinanden’. Vi startede faktisk med at tilbyde odds 2.75 på sangen til at vinde, men har løbende justeret det ned til det nuværende odds. Så spillerne er enige med os i, at Fyr & Flamme løber med sejren," siger Morten Olsen.

Udover Jesper Groth består Fyr & Flamme af musikeren Laurits Emanuel.

Dansk Melodi Grand Prix 2021 bliver afholdt uden tilskuere i DR Byen og starter lørdag kl. 20.