Ikke i tvivl: Hele landet rammes

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er på med flyverdragt og vanter.

Mest læste i dag

Har man i sinde at bevæge sig udenfor, så skal man måske lige genoverveje.

Der er nemlig god grund til at blive indendørs og varme sig i stedet for at bevæge sig ud i de iskolde temperaturer, der er udsigt til.

Der er sågar mange danskere, der kan se frem til et såkaldt isdøgn. Dermed vil meget få vejrstationer komme op over frysepunktet.

Fra morgenstunden har der da også været målt frost i stort hele landet, herunder i Billund, der har registreret 8,4 graders frost - det koldeste, der er blevet målt.

Der er ellers udsigt til overvejende tørvejr, selv om Kattegat og Østersøen ifølge TV 2 har mulighed for at blive ramt af snebyger, der kan drive ind over land i dagens løb.

Også over især Østjylland, Nordfyn samt Bornholm, er der mulighed for lokale snebyger.

Foruden de mulige snebyger bliver det blot en kold affære. Temperaturen vil i det meste af landet toppe på mellem minus 2 grader og 0 grader.

Det er udelukkende på Bornholm og langs kystnære områder, at termometret kan vise plusgrader.

Den kolde stime fortsætter selvsagt i aften, hvor det forbliver tørt i hele landet. Men da vejret nogle steder er klart, vil der være udsigt til en uhyre kold nat med temperaturer, der kan komme under 10 graders frost.

Mulighed for sne

I morgen er det i Østjylland, Nordfyn, Nordvestsjælland og Bornholm, der vil være størst chance for snebyger.

Ser man mod resten af landet vil der være udsigt til tørvejr, hvilket i perioder vil blive afbrudt med lidt eller nogen sol.

Anbefalet til dig