Ikke kun al-Qaeda: 'Putins blodhund' sender trusler mod Danmark

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Blodhunden er anklaget for grove overskridelser af menneskerettighederne, herunder tortur og drab.

Lige nu læser andre også

Både Politiets Efterretningstjeneste (PET) og Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er opmærksom på en udmelding fra den militante bevægelse al-Qaeda, som opfordrer til hævn rettet mod Danmark og Sverige.

For på deres officielle kanal var de helt klare i mælet.

Al-Qaeda sværger død over danskere og svenskere i kølvandet på de mange koranafbrænder, som har fundet stedet i de to skandinaviske lande i sommer.

En hævn, som bunder i flere tilfælde, hvor enkeltpersoner som en form for demonstration har foretaget afbrænding af muslimernes hellige bog, Koranen.

Men det er tilsyneladende ikke længere kun terrorgruppen al-Qaeda, der ønsker at udføre hævnaktioner mod Danmark samt Sverige.

Også Tjetjeniens præsident, Ramzan Kadyrov, kommer nu med trusler mod lande, der tillader afbrænding af Koranen.

"Når vi er færdige i Ukraine, er det til til at rejse til de lande, der fornærmer Koranen," advarer Ramzan Kadyrov ifølge Ekstra Bladet.

Den kradsbørstige trussel fra Kadyrov, der ofte omtales som 'Putins blodhund', blev delt med hans Telegram-følgere.

Præsidenten er ikke kun kendt for sit venskab med Ruslands præsident Putin, men også for sit brutale lederskab. Han er nemlig anklaget for grove overskridelser af menneskerettighederne, herunder tortur og drab samt forfølgelse af homoseksuelle i Tjetjenien.

Og da Rasmus Paludan i januar udførte koranafbrændinger i Stockholm, var vreden fra Kadyrov ikke til at tage fejl af.

"Under alle omstændigheder vil de alle høste præcis, hvad de har sået, og alle involverede i dette modbydelige spil er underlagt evig fordømmelse. En dag vil de forstå det, men det vil være for sent. I vil brænde i helvede, dæmoner," kom det dengang fra Ramzan Kadyrov rettet mod Paludan og de svenske myndigheder.

Anbefalet til dig