Ikke set før: Stor ændring i Frederik og Marys familieliv

20/1/21 15:53

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Der er sket en stor ændring i kronprins Frederik og kronprinsesse Marys familieliv. De har nemlig også være påvirket af coronakrisen, siden den brød ud sidste år.

På lige fod med resten af Danmark, har kronprinsfamilien ikke kunne se sig fri for at være påvirket af coronakrisen, hvilket de har været, siden den brød ud sidste år. 

For kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er det blandt andet noget, der er kommet til udtryk i en stor ændring i deres familieliv. 

For første gang siden de blev forældre, har parret nemlig ikke været afsted på officielle rejser til udlandet i næsten et år. Det skriver BILLED-BLADET

Den sidste rejse for kronprins Frederik var i begyndelsen af marts 2020, hvor han rejste afsted for at besøge Zaatari-flygtningelejren i Jordan. Det gjorde han på vegne af Red Barnet, som han er officiel protektor for. 

At de ikke er ude at rejse, er noget, der står i stor kontrast til 2019, hvor kronprinsparret enten sammen eller hver for sig var på i alt 23 officielle rejser uden for de danske grænser. 

Foruden dette var begyndelsen på 2020 noget helt særligt for kronprinsfamilien, da de besluttede at rejse til Verbier i januar. Det gjorde de i forbindelse med, at prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 14, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 10 år skulle starte på international skole. 

Mere tid til børnene

På trods af, at kronprinsparret fortsat har haft travlt med møder, kongelige opgaver i Danmark samt diverse ture rundt i landet i løbet af de seneste måneder, har de kunne glæde sig over, at de ikke har været væk fra deres barn hen over flere dage, som det ofte har været tilfældet, når de har rejst til udlandet. 

Det er naturligvis ensbetydende med, at kronprinsparret og deres børn har kunnet nyde ekstra tid i hinandens selskab i det seneste års tid.

At de har fået mere tid sammen, sker dog også på baggrund af, at de kongelige børn i to omgange er blevet undervist hjemmefra, som det også er gældende for alle andre danske børn.