Ikke set på TV: Der gik kage i den i fredagens 'X Factor'

Af: Thea Andersen

|

09/03/2024

Nyheder
Foto: Lasse Lagoni / TV2
Der gik kage i den i gårsdagens liveshow – bogstaveligt talt.

Lige nu læser andre også

Inden gårsdagens liveshow var oddssætterne hos Danske Spil temmelig overbeviste om, at det var Cyklus' tur til at forlade 'X Factor'.

”Statistikken holdt stik i sidste uge, og vi er jo ret glade for statistik her i Danske Spil. Vi giver lige nu 60 procents chance for, at det bliver Cyklus, der ryger ud på fredag. Det er til gengæld mere åbent, hvem der skal med ned i farezonen, men det bliver enten Elva, KAOS eller Mariya. Vi hælder mest til, at det bliver Elva,” lød det fra Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil, og der i en årrække har fulgt X Factor tæt, i en pressemeddelelse.

Men sådan blev det ikke. I stedet endte Thomas Blachman med at sende Mariya hjem, efter to af hans deltagere, Mariya og Kaos, røg i farezonen. Det skriver TV 2, der har delt et resume af alle sangene i 'X Factors' 3. liveshow, som du kan se her.

Kage-uheld

Ud over den chokerende afgørelse var der også et kage-uheld under gårsdagens liveshow.

Da Elva sang 'Killing it' af Eee Gee var det både med kniv og kage på scenen - og dommerne skulle selvfølgelig ikke snydes for en bid af kagen. På skærmen var det kun Simon Kvamm, der tog en bid af den blå kage. Men da kameraerne vendte væk fra dommerbordet, kunne Oh Land ikke modstå fristelsen. Desværre endte hun med at spilde på sin hvide skjorte, hvilket resulterede i, at produktionen måtte træde til for at få den ren igen, ifølge Her & Nu.

Du kan se eller gense Elvas version af 'Killing it' herunder.

Anbefalet til dig