Ikke som håbet: DMI med trist sommermelding

Nyheder
Foto: Shutterstock
Sommeren står for døren, men det gør sommervejret ikke, lyder meldingen fra DMI.

Mest læste i dag

Om tre dage er det officielt sommer, og det betyder, at danskernes forventninger til vejret er tårnhøje.

I første omgang ser det dog ikke ud til, at de bliver indfriet.

I skrivende stund er der både mørke skyer og byger over landet, hvorfor de fleste nok krydser fingre for et stort vejrskifte, inden det for alvor bliver sommer.

Sådan skriver B.T.

DMI's vagthavende meteorolog, Klaus Larsen, siger, at der ikke venter 'stabilt sommervejr' lige rundt om hjørnet, hvorfor danskerne må væbne sig med masser af tålmodighed.

Selvom det ustadige vejr fortsætter, så er der dog lidt at glæde sig over - for tørvejr ser ud til at være på vej.

Samtidig vil temperaturerne fortsat befinde sig på den rigtige side af 20 grader.

"Men det fortsætter med at være ret blæsende, så det vil føles småkøligt", lyder det fra Klaus Larsen, der efterfølgende påpeger, at det foretrukne sommervejr venter lidt med at melde sin ankomst:

"Der er ikke lige højsommer på programmet den kommende tid."

Ifølge DMI's sommerprognose ser sommeren ud til at blive kedelig, da der både i juli og august er masser af regn på programmet.

Især juli ser ud til at blive en træls måned, men i august meldes der både om temperaturer over normalen og nedbør under normalen, hvor det lige nu ser ud til at blive en dejlig, sidste sommermåned.

Da det ligger så langt ude i fremtiden, er prognosen ikke helt til at regne med, men vi krydser fingre for, at de får ret.

Det kan du se mere om på DMI's opslaget herunder.

Foto: DMI

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig