Indbrudstyvs bizarre visitkort: Lægger en lort på gulvet

03/08/2022

Naja Radik

Foto: Privat
En indbrudstyv efterlod en række temmelig ildelugtende visitkort, efter at han havde udført en række indbrud.

Mest læste i dag

En serie indbrudstyv havde en modbydelig måde at efterlade sit visitkort på, da han decideret sked på gulvet under sine indbrud. 

31-årige Damien Robinson blev fængslet i to år, efter at have stjålet fra et lægecenter og et hospital og skidt på gulvet i mellemtiden.

Han indrømmede otte indbrud, en anklage om bedrageri og manglende levering af en prøve til narkotikatest, før han blev dømt til fængselsstraf ved Leeds Crown Court. 

Serie indbrudstyven havde allerede 37 indbrud på sin liste. 

CCTV fangede Robinson komme ind i lægecentret den 17. April og stjæle en pengekrukke der indeholdt 2800 kroner. 

Hans forbrydelse stoppede ikke der, tyven brød ind i Holden Smith Law ved Cross Gates den 17. Juno og stjal to bærbare computere til en værdi af 5800 kroner og nippede samtidig til noget mad, han fandt der. 

Men det var ikke kun hans tyveri, der fangede rettens opmærksomhed, da han efterfølgende efterlod en lort på gulvet - noget dommeren sagde blev Robinsons visitkort.

Senere, den 26. Juni, brød han ind på Leeds St James Hospital og stjal endnu en bærbar computer, hovedtelefoner, et kreditkort og kontanter, som tilhørte en af de kirurger, der arbejdede på natholdet der.

Robinson brugte det kreditkort, han havde stjålet, til at købe cigaretter, men blev skræmt væk fra butikken hvor han foretog købet, da kassemedarbejderen blev mistænksom over for ham. 

Den næste dag sneg hans sig ind i en genbrugsbutik, hvor han stjal en pengekasse og dagen efter stjal han en cykel til 53.000 kroner. 

Den 2. Juli efterlod han igen sit rædselsvækkende visitkort, da han brød ind på en byggeplads ved hjælp af en skruetrækker, stjal en telefon, to tablets og en bærbar computer, for så til sidst at lave afføring på gulvet. 

Han blev til sidst fanget, da politiet tog ham i, at smadre vinduet i en fastfoodbutik.

På politistationen nægtede Robinson, at tage en narkotikatest. 

Robinson havde allerede en lang straffeattest, med mere end 37 indbrud på sin liste allerede, påpegede anklager Tom Jackson under retssagen. 

Formildende sagde Philip Morris i retten: 

“Det demonstrerer en meget kaotisk livsstil. Der er noget stofmisbrug, men ikke nødvendigvis på et vanedannende niveau. Han lever en dårlig livsstil.” 

“Han ser den forestående dom som et middel til, at trække en streg under dette.” 

Dommeren i retten sagde: 

“Du er stærkt dømt for indbrud som har foregået over nogen tid. Du efterlod afføring, hvilket er en modbydelig ting at gøre.”

Anbefalet til dig