Inden længe kan det være en realitet: Det vil være helt nyt for bilister på Storebæltsbroen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan være en realitet inden længe.

Lige nu læser andre også

Formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, har foreslået en unik hyldest til H.M. Dronning Margrethe 2., som snart kan blive en realitet. 

Partiformanden ønsker at få opsat dronningens officielle monogram på Storebæltsbroen, så bilister kan se det, hver gang de kører forbi.

Og nu har forslaget fundet vej til Folketingets debat.

Det skriver B.T.

Den ansvarlige minister for transport, Venstres Thomas Danielsen, har udtrykt en forsigtig åbenhed over for idéen:

“Jeg vil sige det sådan, at Majestæten fortjener al ære og respekt, men at jeg ikke mener, det vil være passende at gå ind i en offentlig drøftelse af det her forslag”, udtaler han.

I stedet nævnte han, at eventuelle drøftelser ville foregå med ‘relevante parter’ udenfor Folketingets vægge.

Søren Pape Poulsen, der fremlagde sit forslag i lyset af det nylige tronskifte, har udtrykt fleksibilitet med hensyn til monogrammets design.

"Jeg tænker, at man kan udforme monogrammet i metal og sætte det op," forklarede han, men understregede også, at han er åben for forskellige metoder til realiseringen af sit forslag.

Dialogen mellem de to prominente politikere fremhæver en interessant diskussion om, hvordan man bedst muligt får æret Danmarks første kvindelige regent.

Det endelige design og realiseringsmetoden stadig er til diskussion, men idéen om et varigt minde om H.M. Dronning Margrethe 2. på en så fremtrædende struktur som Storebæltsbroen er et tegn på den dybe respekt og hengivenhed, som danskerne har for Dronningen, der gik af den 14. januar.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig