Indkalder til pressemøde

Foto: Nyheder24.dk

Der inviteres til pressemøde lørdag den 4. december, hvor emnet vil være en grøn delaftale om finansloven.

Finansminister Nicolai Wammen indkalder til pressemøde, der vil foregå lørdag den 4. december kl. 13.00.

På pressemødet ønsker finansministeren at tale om en grøn delaftale om finansloven. Det er dog ikke kun finansminister Nicolai Wammen, der vil være blandt deltagerne på lørdagens pressemøde.

Det oplyser Finansministeriet i en pressemeddelelse lørdag middag.

Foruden finansminister Nicolai Wammen er både klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen samt repræsentanter fra Socialistisk Folkeparti, Radikale, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne også med.

Det er dog ikke blevet konkretiseret i den udsendte pressemeddelelse, hvem der vil være repræsentanter fra de nævnte partier.

Den nye aftale bliver præsenteret i Finansministeriet, hvor der vil være adgang for pressen kl. 12.30.

Der stilles krav om, at pressen tilmelder sig forud for pressemødet, såfremt de ønsker at deltage. Af samme grund er der krav om, at journalister skal kunne fremvise et gyldigt pressekort ved ankomst.

Fokus på Covid-19

I de seneste uger har smittetallene været kraftigt stigende i Danmark, og derfor er der selvfølgelig også et vist fokus på Covid-19 ved dette pressemøde.

Af hensyn til Covid-19 opfordrer Finansministeriet, at der kun bliver sendt én journalist pr. medie. Derudover opfordres der til, at de fremmødte husker at vise hensyn til de øvrige deltagere.

Der opfordres derfor til, at man som fremmødt journalist husker at holde afstand til de øvrige deltagere samt efterlever generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.