Indkalder til pressemøde i dag

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Senere fredag holder regeringen pressemøde

Fredag har regeringen indkaldt til pressemøde. Denne gang drejer det sig om, at der er blevet indgået en ny aftale, som regeringen gerne vil fortælle om. Det drejer sig mere specifikt om en aftale, der drejer sig om det fremtidige evaluerings- og bedømmelsessystem.

Det oplyser Børne- og Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse

"Pressen inviteres til pressemøde i forbindelse med aftale om det fremtidige evaluerings- og bedømmelsessystem i folkeskolen," skriver ministeriet - og uddyber: 

"Det foregår i Børne- og Undervisningsministeriet, Frederiksholms Kanal"

Disse deltager

Børne- og Undervisningsministeriet har ligeledes fremsendt en deltager liste. Fra regeringen er det børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), der deltager. Derudover er der også en række andre deltagere, som vil svare på spørgsmål fra den fremmødte presse

"Ud over børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil deltager partierne i folkeskoleforligskredsen og følgende af parterne i Sammen om Skolen: Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen, Kommunernes Landsforening, Danske Skoleelever, Skole og Forældre og Børne- og Kulturchefforeningen," skriver Børne- og Undervisningsministeriet. 

Pressemødet går i gang fredag klokken 11.15.