Indkøbstur gik galt: Mor og datter blev ydmyget i Lidl

20/03/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Hvad der skulle have været en rolig shoppingtur, endte i råb og vrede

Mest læste i dag

En mor og datter blev ydmyget og pinligt berørt i Lidl, da en mandlig kasserer råbte højt om deres hygiejneprodukter.

En vred shopper, der var vidne til den "ydmygende" hændelse i supermarkedet i Somerset, England, udtrykte sin vrede på sociale medier og kaldte det "uacceptabelt".

Det skete, efter at de to kvinder gik til kassen med flere sanitetsprodukter i weekenden og blev fortalt, at de ikke kunne købe så mange varer.

Ifølge SomersetLive blev kvinderne så ydmyget, at de var nødt til at gå over til en anden kasse.

"Denne mand mente, at det var acceptabelt at ydmyge og udskamme en mor og datter, mens de forsøgte at købe flere sanitetsprodukter. To kvinder, der bor i samme husstand med synkroniseret menstruation. Ikke usædvanligt overhovedet." lyder det fra shopperen, der var vidne til episoden.

"Han fandt det passende at råbe til resten af køen i en meget travl butik, at det, de købte, ikke var 'tilladt' at købe. Han fortsatte med at råbe 'du kan ikke købe mere end 12', 'du vil ikke blive betjent her'."

"De havde faktisk ikke mere end 12. Han gentog sig selv konstant, blev mere og mere aggressiv og ydmygede moderen og datteren, hver gang han gjorde det,"

"Han begyndte derefter at diskutere med moderen om, hvad hun havde, hun fortalte ham høfligt, at de ikke havde mere end de "måtte" købe, men han fortsatte bare."

"Mens dette foregik, vendte alle, der stod i kø ved de andre kasser, sig for at se, hvad der foregik, hvilket forårsagede endnu mere unødvendig pinlighed. Dette resulterede i, at de i stedet valgte at gå over til en anden kasse, og her blev de betjent uden at der blev stillet spørgsmål ved deres køb. De blev faktisk betjent af vicebutikschefen.

"Moderen gav udtryk for sin bekymring over det, der lige var sket, og vicebutikschefen undskyldte på hans vegne, men han besluttede at hæve stemmen for at forsvare sig selv. Teenage-datteren sagde, at hvis hun havde været alene, ville hun have lagt produkterne tilbage og have forladt butikken grædende på grund af enorm ydmygelse.

Lidl har nu undskyldt efter hændelsen i Wells, Somerset, og sagde, at der blev givet oplæring for at forhindre fremtidige hændelser.

Anbefalet til dig