Indkøbstur i Meny bød på stor 'overraskelse': 54-årige Martin kunne ikke tro sine egne øjne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 54-årige iværksætter, Martin Thorborg, fik et vaskeægte prischok i Meny.

Lige nu læser andre også

De fleste danskere kender Martin Thorborg.

Selvom han er en af Danmarks mest kendte og succesrige iværksættere, betyder det ikke, at han ikke har de samme frustrationer som alle os andre.

I B.T.s podcast 'Spar Kassen' fortæller han om en episode i Meny, der efterlod ham direkte chokeret.

Under indkøbsturen blev Martin Thorborg ret overrasket over priserne på flere varer, og især en pose lakridspiber fangede hans opmærksomhed.

"Det var sådan en hjernedød pose lakridspiber. Sådan en pose med seriøst ti mikrolakridspiber. Jeg mener også, de kostede 45 kroner," siger han og tilføjer:

"Det var lige før, den svævede. Havde jeg givet slip på den, var der gået 30 sekunder før den ramte jorden. Der var ingenting i den."

På trods af, at Martin Thorborg er det, man kalder for økonomisk fri, nægtede han at købe lakridspiberne - og det er ikke første gang, han er gået forbi et produkt på grund af prisen.

Når han får fornemmelsen af at blive snydt, bliver han nemlig bare irriteret og lader være med at købe den vare, han står over for.

Den kendte iværksætter påpeger, at der er stor forskel på at bruge en masse penge på en rejse til et eksotisk sted som Sydafrika og at betale overpris for dagligvarer.

Som en løsning på problemet påpeger Martin Thorborg, at skatten skal sænkes, så især de laveste indkomstgrupper får flere penge mellem hænderne.

De høje priser i de danske dagligvarebutikker betyder, at flere danske husstande kæmper for at få enderne til at mødes rent økonomisk.

Noget, der dog kan være en hjælpende hånd, er, når kæder vælger at bryde mønstre og sætte prisen markant ned på en række varer.

Det gjorde Lidl for eksempel tilbage i foråret, og det kan du læse meget mere om i artiklen herunder.

Anbefalet til dig