Indkøbstur i Netto tog en uventet drejning: 12-årig pige fik lærestreg for livet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun gør det aldrig igen, lyder det.

Mest læste i dag

Denne artikel blev bragt for første gang i september 2023.

Så længe man er barn, er det helt normalt at begå fejl og lave ting, som man ikke nødvendigvis ser stolt tilbage på, når man er blevet lidt ældre.

Dette er en del af den proces, hvor børn lærer og udvikler sig, og ofte forstår de ikke konsekvenserne af deres handlinger, før de har handlet forkert.

Disse ting kan være alt fra at smide mad på gulvet eller til at gøre noget direkte ulovligt. 

Forleden gjorde en 12-årig pige noget, der tilhører den sidste og mere kedelige kategori, da hun valgte at gøre sig selv til butikstyv for slik og chips.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

I Netto på Vesterbrogade i Viborg opdagede butikkens medarbejdere, at den 12-årig pige ikke gjorde alt efter bogen, da hun besøgte butikken mandag eftermiddag.

Omtrent klokken halv fire blev den 12-årige pige taget på fersk gerning i at have stjålet både slik og chips, som hun altså i denne omgang ‘glemte’ at betale for.

I alt havde hun stjålet for 211 kroner. Da hun er under 15 år gammel, står hun ikke over for nogen straf.

Til gengæld har hun nu fået en oplevelse for livet, der garanteret gør, at hun ikke vil gentage dette i fremtiden:

“Hendes forældre og myndighederne er underrettet. Så det gør hun aldrig mere”, lyder meldingen fra Henrik Hansen, der er en del af lokalpolitiet i Viborg.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig