Influencer mister livet i frygtelig ulykke

23/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 23-årige influencer har på tragisk vis mistet livet.

Mest læste i dag

Den populære influencer Burak Can Tas er blevet dræbt i en motorcykelulykke få uger før sit bryllup.

Cykelbloggeren og influenceren var ved at gøre klar til at gifte sig med sin forlovede, da han cykelulykken i Tyrkiet skete. Den 23-årige stjerne blev kørt på hospitalet, men overleve ikke de mange skader, han pådrog sig i den frygtelige trafikulykke.

Burak Can Tas fortalte for få måneder siden sine følgere, hvordan mødet med Yaren Kara havde ændret hans liv. Parret annoncerede deres forlovelse den 3. juli og var uger fra at sige ja til hinanden. Nyheden chokerede hans mange følgere, som elskede at tage del af hans indhold på forskellige platforme. Det skriver Mirror.

"Jeg er taknemmelig for hver dag, jeg tilbragte med dig, min elskede. Min eneste ene, som jeg vil savne så meget. Må Gud være vært for dig i det smukkeste hjørne af Jannah. Jeg elsker dig så meget min livspartner," skrev Yaren Kara efter meddelelse om Burak Can Tas' tragiske død.

Parret delte en kærlighed til cykling, og tog ofte ture sammen, som han dokumenterede på sine sociale medier.

"Året 2022 orkestrerede sin sidste overraskelse, hvilket førte mig til dig. Indtil nu har jeg ikke forstået begrebet kærlighed eller at blive elsket. Det har jeg lært af dig , min elskede," skrev Burak Can Tas i en hyldes til sin Yaren Kara sidste år.

Anbefalet til dig