Ingen danskere ramte 7 rigtige i Lotto - men på magisk vis vandt tre danskere 6 millioner kroner

18/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Danske Spil
Ingen gættede tallene, men alligevel vandt tre danskere 6 millioner tilsammen.

Mest læste i dag

Det regnede med millioner på Fyn, i Sydjylland og i Køge i sidste uge, da der blev udtrukket vindere i Lotto og Eurojackpot. Tre heldige danskere fik tilsammen lige over seks millioner kroner.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Selv om sidste uge bød på dejligt sensommer-vejr, så var der alligevel spredte millionbyger i store dele af landet.

Tirsdag faldt der hele 4.042.173 kroner på en heldig person fra Køge, som havde spillet med i Eurojackpot om tirsdagen. Vedkommende havde spillet med via sin mobil og ramte fem rigtige vindertal og et stjernetal: Det rakte lige præcis til en guldrandet andenpræmie.

I lørdags var der ingen, der ramte de syv rigtige i Lotto, men som sædvanligt var der alligevel et par heldige danskere, der blev ramt af millionær-byger, da ekstratrækningen Millionærchancen sendte to gange 1.000.000 kroner ud over et par særligt heldige kunder hos Danske Spil.

Den ene million landede i Odense, hvor en dansker var heldig med sit PLUS-abonnement, mens den anden million blev vundet på en kupon, der er blevet spillet i den sønderjyske by Vamdrup.

Danske Spil ønsker alle ugens nye millionærer et stort tillykke.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Anbefalet til dig