Ingen økonomiske kvaler: Mads Mikkelsen tjener styrtende med penge

01/5/22 17:40

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Skuespiller Mads Mikkelsen har bestemt ingen økonomiske kvaler. Det afslører det seneste regnskab fra hans selskab.

Mads Mikkelsen har rigtig godt gang i sin karriere. Det afspejler sig ikke blot i, at han er blevet en verdenskendt skuespiller, der lander roller i nogle af de største filmproduktioner verden over. Senest har han spillet en stor rolle i 'Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder'.

Hans store succes afspejler sig dog også i hans indtjening, hvilket det seneste regnskab for han og hustruens selskab, CV3 ApS, på det tydeligste viser.

I 2021 havde selskabet nemlig en imponerende fremgang i forhold til 2020. Sidste år landede selskabets bruttofortjeneste på intet mindre end 19.826.845 kroner, hvilket er omtrent seks gange højere end året forinden.

Til trods for, at der er blevet tjent rigtig mange penge i løbet af året, har størstedelen af pengene fået lov til at blive stående i holdingselskabet.

I alt er der blevet udbetalt 601.477 kroner i løn i 2021, hvilket er svarende til en gennemsnitlig månedsløn på 50.123 kroner. Foruden dette har der ikke været mange omkostninger for selskabet, hvorfor det kom ud af 2021 med et overskud før skat på hele 19.221.405 kroner.

Det flotte overskud har naturligvis betydet, at den succesfulde skuespiller også har bidraget med en stor sum penge til statskassen. Selskabet har nemlig betalt cirka 4,2 millioner kroner til statskassen, hvorfor det endelige overskud lyder på 14.992.697 kroner.

Udover en lønudbetaling på cirka 50.000 kr. i måneden, er der også blevet udbetalt et udbytte på 100.000 kroner. Det vides ikke, om Mads Mikkelsen har haft anden indkomst ved siden af, hvad der er blevet tjent i selskabet CV3 ApS i løbet af året.

Ifølge det frigivne regnskab er selskabets formål at 'drive filmproduktion samt aktiviteter i tilknytning hertil, reklamefilm samt beslægtet virksomhed efter direktionens skøn'.