Ingen tvivl: En af disse tre vinder X Factor

Nyheder
Der er stor enighed om, at det er én af Oh Lands unge solister der løber med sejren i år. Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
Der er uenighed omkring hvilken én af de tre, der er vinderen - men der er enighed om, at vinderen skal findes her.

Lige nu læser andre også

I morgen sker det. Ni håbefulde deltagere stiller sig på livescenen i X Factor for første gang. 

Der er mange dygtige sangere i dette års udgave, og der er heller ikke komplet enighed om, hvem der går hen og vinder programmet i år.

Tager vi et kig hos bookmakerne, så er der meget delte meninger. Hos Danske Spil er den klare favorit, Nikoline Steen Kristensen fra Sørvad, mens de hos Bet25 i stedet mener, at det bliver unge Lucca, der vinder talentkonkurrencen.

“Lucca Nordlund har haft et tårnhøjt niveau i alle sine optrædener indtil videre. Hun har imponeret med sin vokal og vist, at hun mestrer flere forskellige typer sange og har en god musikalsk forståelse. Derfor er hun også vores favorit,” lyder meldingen fra Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

Fra venstre: Nikoline, Solveig, Oh Land og Lucca. Hvordan det går de tre unge solister - og om det er en af dem der løber med sejren -kan du se i X Factor hver fredag kl. 20.00. Lasse Lagoni/TV 2

Enighed om at vinderen findes her

Bet25 tror også, at Nikoline Steen Kristensen har en god chance for at vinde, men de mener alligevel, at der er noget usikkerhed forbundet med hendes vokal, og det kan altså tippe favoritrollen over til Lucca. Til gengæld har hun en chance, hvis hun får helt styr på vokalen.

“Hun har en skøn personlighed, og det er svært ikke at holde af hende. Men hendes optræden til bootcampen afslørede, at hun måske ikke har så stærk en vokal. Får hun rettet op på dette, kan hun sagtens vinde X Factor,” lyder det fra Morten Olsen.

Mens der hos de to bookmakere er uenighed om, hvem der vinder programmet i år, så er de til gengæld enige i, at vinderen bliver en af de tre unge solister, som Oh Land er mentor for.

Hvem tror du vinder X Factor 2021?

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig