Inger Støjberg indlagt: Er blevet hasteopereret

Af: Lucas Andreas

|

07/06/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons / News Oresund
Foto: Wikimedia Commons / News Oresund
Inger Støjberg måtte melde afbud til nogle arrangementer i forbindelse med EU valget.

Mest læste i dag

Den evigt populære Inger Støjberg kan i øjeblikket ses mange steder i gadebilledet.

Hun pryder sit parti Danmarksdemokraternes valgplakater, hvor hun står i baggrunden bag de forskellige EU kandidater med sloganet 'Stol på Støjberg - stem på ...'.

Dermed er hun altså en aktiv del af valgkampen i EU valget, selvom hun ikke selv stiller op.

Men de seneste dage har hun ikke været aktiv i kampen, og det er der en særlig grund til - hun er nemlig blevet indlagt og opereret-

Natten til torsdag blev hun ramt af voldsomme mavesmerter, som hurtigt førte til en akut indlæggelse på sygehuset i Aalborg.

Om morgenen afslørede en lægeundersøgelse, at Inger Støjbergs blindtarm var årsagen til problemerne. 

Facebook beskrev hun selv oplevelsen med en blanding af humor og alvor. "For to år siden fik jeg fjernet en fodlænke, og nu er den så gal igen" hvorefter hun fortsatte: "Jeg vågnede med det, man kan kalde gammeldags ondt i maven, og det stod hurtigt klart, at det var noget mere alvorligt end en dårlig skaldyrsbuffet. Det var blindtarmen, der var problemet," skrev hun. 

Valgkamp på standby

I stedet for at føre valgkamp i Randers, Silkeborg og Skive som planlagt, måtte hun gennemgå den akutte operation i Aalborg.

Trods operationens alvor meldte Inger Støjberg hurtigt ud, at hun regner med at være tilbage i valgkampen allerede lørdag. 

På Facebook beroligede hun sine følgere med, at alt var gået godt: "Operationen er gået rigtig godt, og jeg forventer at blive udskrevet senere i dag. Som I nok kan regne ud, så har jeg overhovedet ikke tid til at ligge på sygehuset så tæt på valget!"

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig