Inger Støjberg med stor afsløring: Har fået nyt job

02/5/22 07:05

Sarah Steenfeldt

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu kan Inger Støjberg se frem til at starte på nyt job.

Det er ikke længe siden, at Inger Støberg blev fyret som klummeskribent på Ekstra Bladet. Den tidligere Folketingspolitiker skulle dog ikke gå rundt længe uden et job, da hun allerede er blevet tilbudt en ny stilling, hvor hun kan komme ud til befolkningen.

Hvor det før var på skrift, er det nu som radiovært på Radio4.

Det er Inger Støjberg, der selv breaker nyheden på sin Facebook-profil, hvor hun samtidig afslører, at hun skal lave programmet sammen med Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh.

"Jeg har længe glædet mig SÅ meget til at fortælle, at jeg fra på fredag skal i gang med at lave radio og skrive klummer. Hver fredag skal Alex Vanopslagh og jeg debattere i Radio4. Vi går hinanden på klingen og vender og drejer især værdipolitikken." fortæller Inger Støjberg i sit opslag, der fortsættes:

"Det bliver hamrende blåt, og røde lyttere vil sikkert blive irriteret over udsendelsen. Men så er det jo godt, at der er så meget journalistik for dem andre steder," fortsætter hun.

Programmet har fået navnet 'Det Blå Hjørne' og det vil blive sendt en gang om ugen. Nemlig fredag formiddag klokken 11:05. Sidder man ikke klar til at høre programmet live, vil det også komme som podcast.

Foruden jobbet som radiovært, kan Inger Støjberg fortsætte med at skrive klummer. Det gør hun ligeledes om fredagen for Avisen Danmark.