Insidere hævder: Putins helbred er 'skarpt forværret'

Af: Ida Hansson

|

22/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Insidere hævder, at Putins helbred er markant forværret, da han ikke længere kan deltage i møder.

Mest læste i dag

Putin vil "ikke længere deltage i møder" på grund af hans "skarpt forværrede" helbred, har insidere hævdet.

Den russiske præsidents helbred har været genstand for spekulationer i månedsvis, med rygter om, at han kan have brugt en dobbeltgænger til at deltage i visse begivenheder.

Da Putins krig i Ukraine ikke går som planlagt, har der været forslag om, at Putin vakler mellem at ty til atomvåben eller indrømme nederlag. Det skriver Mirror.

Efterhånden som bekymringerne over præsidentens helbred intensiveres – spekulationer har antydet, at han kunne lide af kræft eller Parkinsons – hævder insidere, at hans sikkerhedsembedsmænd har leveret nyheden til Putin om, at han er løbet tør for "gode" muligheder.

Med ukrainske embedsmænd, der hævder at have dræbt mere end 44.000 russiske tropper og udslettet mindst 1.800 kampvogne, har Putins invasion lidt store nederlag.

Kievs modstand fortsætter, og Ukraines hovedstad har udstillet snesevis af erobrede og ødelagte russiske kampvogne.

The Sun rapporterer, at General SVR Telegram-kanalen, som hævder at tilbyde insider-information, står bag de seneste påstande om Putins helbred.

Kanalen hævder, at der er "modløshed blandt Putins højtstående følge" over, at han lufter den "ekstreme" mulighed for at overgive nyligt invaderede Ukraines territorier.

Kremls forsvarschefer er angiveligt også bekymrede for, at Ukraines militære modangreb kan vise sig at være "effektivt".

Putins inderkreds menes også at forudse en "skarp forværring" af hans medicinske tilstand.

Kanalen, som gentagne gange har fremsat påstande om, at Putin er blevet diagnosticeret med kræft og andre alvorlige medicinske problemer, sagde: "Med en høj grad af sandsynlighed kan vi sige, at præsidenten snart ikke vil være i stand til personligt at holde møder og deltage i store begivenheder."

Det blev påstået, at Putin vil forsøge at forklare ethvert fravær som en følge af en tilbagevenden af ​​Covid-pandemi.

Anbefalet til dig