Inspiration: 10 sjove og anderledes gaver til fars dag

Nyheder
Foto: CoolStuff
Om lidt er det fars dag, men hvad giver man til ens far, der ofte har det hele? Herunder får du 10 bud på, hvad du kan give til din far den 5. juni.

Mest læste i dag

Fredag den 5. juni skal vi hylde alle fædrene, det er nemlig fars dag. De elskede fædre skal selvfølgelig forkæles, og hvis du også vil fejre din personlige superhelt med en sjov og anderledes gave, så læs videre. 

Artiklen indeholdere reklamelinks

99% af alle fædre er super kedelige, når det kommer til gaveønsker. Hvis du spørger efter en ønskeseddel til jul, kan du være sikker på, at der står sorte sokker på. Hvis der i det hele taget står noget. Mange gange lyder svaret højst sandsynligt ‘jamen, jeg ønsker mig ikke noget’, hvis du spørger ind til gaveønsker. 

Men så er det heldigt, at du til fars dag slet ikke behøver en ønskeseddel, og her på redaktionen har vi samlet 10 sjove bud på sjove gaver til fars dag. Alle gaverne er fundet hos Coolshop, som er fyldt med sjove og anderledes gaveideer. 

Til øldrikkeren

Foto: Coolstuff

Cool Well Kølebrønd

Det her er altså smart! Grav et hul i græsplænen, fyld din Cool-Well med drikkevarer, sænk den ned, og lad jorden nedkøle drikkevarerne. Perfekt til hygge i haven! Holderen kan rumme 24 dåser og en vinflaske.

Foto: Coolstuff

Grillforklæde med ølbælte

Udover ti rum til grilltilbehør og værktøj, så sidder der også et ølbælte med plads til seks øldåser på det smarte grillforklæde. Den perfekte accessories til manden, der både elsker at grille OG drikke øl. 

Til udendørstypen

Oppustelig gummibåd

Intex Excursion 5 er en femsædet gummibåd, som er både fleksibel og transportabel. Oppustelige sæder, holdere til fiskestænger og andre smarte funktioner gør gummibåden perfekt til alle sommerens vandudflugter og fisketure.

Foto: Coolstuff

Spralla Cornhole Kastespil

Saml familien og venner og spil sommerens sjoveste kastespil Cornhole Game! I skiftes til at kaste sandposer mod de store mål for at tage point. Det hold, der først når 21 point, vinder. Perfekt gave til den spilleglade far.

Til grill-enthusiasten 

Foto: Coolstuff

BBQ-Golf-Grillredskab

Med dette sjove grillsæt får du 5 grillredskaber formet som golfkøller og et salt- og pebersæt i form af golfbolde – alt samlet i en golftaske i miniformat! 

Foto: Coolstuff

Supersmarte grillhandsker

Med disse varmebestandige grillhandsker er hænderne godt beskyttet. Handskerne beskytter hænder og underarme mod varme op til 500 °C og fungerer også godt, hvis bradepanden skal tages ud af ovnen eller noget skal svejses. 

Til handymanden

Funktionel og sammenklappelig arbejdsbænk

Med den sammenfoldelige arbejdsbænk bliver der mere plads i værkstedet til sjove projekter. Denne stabile og sammenfoldelige arbejdsbænk giver en stor arbejdsflade og kan hurtigt og enkelt foldes sammen for opbevaring. 

Foto: Coolstuff

Multiværktøj - 36 stykker værktøj i ét!

Mange ting i hverdagen kræver en eller anden form for værktøj. For eksempel til at skrue møbler sammen, hænge et billede op eller til at åbne en flaske vin. Alt det fås i dette kompakte værktøj, der faktisk rummer 36 forskellige stykker værktøj i ét!

Til snackelskeren

Foto: Coolstuff

Personlig og unik Toblerone

En personlig Toblerone: en unik og lækker gave, som helt sikkert vil hitte ved chokolade-elskeren . Du vælger helt selv, hvad der skal stå på æsken. 

Verdens bedste fudge til verdens bedste far

Forkæl din far med blød karamel, som er tilsmagt med maltwhisky! En sjov og anderledes gave, der går rent ind. Den håndlavede Best Dad-fudge produceres af House of Fudge i det sydvestlige England. De har fremstillet blød karamel i mere end 20 år, så de kan deres håndværk.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig