Instagram-model lokker 13-årig: Sig det ikke til din mor

11/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
En burlesque danser og Instagram-model er blevet tiltalt for at groome en 13-årig dreng online.

Mest læste i dag

En burlesque danser og instagram model er blevet tiltalt for at groome en 13-årig dreng online. 

Det skriver news.com.au

Grooming er et engelsk begreb, der beskriver processen, hvor en krænker opbygger en relation til et barn eller en ung med henblik på at begå et seksuelt overgreb. Krænker har ofte over længere tid manipuleret og forført barnet med det formål at få offeret til at overskride sine grænser.

Er du jomfru?

Australske Bethany Edgecombe, der går under navnet Blondie Australia på Instagram, begyndte at sende sexuelle beskeder til drengen sidste år, efter han nævnte hende i en af sine Instagram-stories. Den nu 20-årige kvinde havde mere end 105.000 følgere men har deaktiveret sin bruger.

Hun startede med at spørge om drengen var jomfru. Da han svarede ja, var hendes svar klart: "helle for den mødom" 

I en anden besked skriver hun: "hold fast i den mødom, jeg kommer til din bydel om en uge eller to. Og lad være at sige det til nogen, jeg tror ikke du er lovlig." 

Jeg må virkelig være pædo

Da drengen fortalte Bethany at han var 13 år var hendes svar: "jeg må virkelige være pædo, for det er så frækt" efterfulgt af en grinende emoji.

I en anden besked skrev hun "nåh, jeg er officielt en pædofil. Jeg vidste ikke du var så ung. jeg skulle ikke være så pervers overfor dig som jeg er. Jeg kommer dog ikke til at stoppe." 

På et tidspunkt sendte hun drengen en serie af nøgenbilleder mens han var i biografen med sin mor, og forsøge at lokke ham til at sende billeder af sin penis til hende. 

"Hvis mig hvad jeg gør ved dig?" skrev hun, efterfulgt af:

"Snig dig ud på toilettet bad boy. Snig dig afsted men sig ikke noget til din mor."

Viser bryster som kommentar til rapporter

Da Bethany blev konfronteret på gaden i Melbourne, var hun tydeligt rystet og nægtede at have sendt nøgenbilleder til nogen.

Da hun blev vist beskederne, sagde hun "Jeg var nok 18, da jeg gjorde det, det er to år siden" før hun insisterede på, at hun på intet tidspunkt havde planer om, at mødes med drengen i virkeligeheden.

Derefter viste hun bryster "Det er min kommetar, mange tak skal du have," sagde hun. 

Jeg er jo ikke dum

Den 13-årige dreng har udtalt, at han først troede det var "sejt," men efter et stykke tid begyndte hun "at opføre sig sindssygt" og "det var ikke sjovt mere, hun opførte sig mærkeligt, og så dum er jeg ikke." 

Drengens mor siger: "Hun vidste, at han kun var 13 år gammel, og hun forførte ham! Hvilket sygt menneske finder på sådan noget? hvordan vover hun at manipulere et barn på hendes onde perverse måder for siden egen tilfredsstillelse"

Queensland Politi siger om sagen: "Den type sager kan tage tid at undersøge til bunds, specielt når en retsmedicinsk undersøgelse skal laves. Sagen er stadig ved at blvie behandlet og detektiverne gør en stor indsats for at få færdiggjort sagen." 

Anbefalet til dig