International reality-succes: Nu afslører TV 2 premiere datoen på dansk udgave

Petra Nagel vil være vært på den danske udgave af programmet. Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Nu behøver du snart ikke vente længere.

Siden 2002 har progremmet "Bachelor" haft kæmpe succes i både USA, Sverige og England. Og lige rundt om hjørnet, blændes der altså op for den danske udgave af det populære reality program.

Intet mindre end 18 danske kvinder, der alle drømmer om at møde den eneste ene, tager afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse, hvor de alle skal møde singlen Casper. Han står nemlig sammen med Petra Nagel klar til at tage imod de mange piger.

Det kommer til at foregå i det smukke græske øhav. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse. 

I 24 programmer skal de 18 kvinder lære Casper bedre at kende, når de tager på eventyrlige dates, mens de hver især forsøger at finde ud af, om Casper er den helt store kærlighed for dem. Nogle af kvinderne tager på gruppedate med Casper, mens andre tager med ham på singledate.

Læs også

Søren Østergaard deler trist nyhed

Hver uge er der "roseceremoni", hvor Petra Nagel spørger Casper, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende og dermed tilbyde en rose. Kvinderne tager samtidig stilling til, om de vil modtage rosen fra Casper, for tror de stadig på, at Casper er den eneste ene for dem? Under hele forløbet bor kvinderne under samme tag i smukke omgivelser, hvor de lærer hinanden at kende - på godt og ondt.

Programmet stammer oprindeligt fra USA, hvor det fik en særdeles varm modtagelse. Siden har intet mindre end 35 lande verden over, til sammen lavet 2200 timers Bacelor-programmer.

Det er dog allerførste gang, at programmet kommer med danske deltagere og at realityprogrammet får premiere på TV 2 PLAY. Der er dog en helt særlig grund til hvorfor det netop er her, at serien får premiere.

Programmets bachelor vil stå klar til at tage imod de 18 kvinder. Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Store ambitioner

"Vi har kæmpe ambitioner for TV 2 PLAY, og vi tror på, at kærligheden er størst af alt. Derfor passer det os perfekt at være de første i Danmark til at præsentere et af verdens største kærlighedsformater. TV 2 PLAY er i fornem fremgang, og derfor er det helt centralt, at vi bliver ved med at sikre, at TV 2 PLAY har nyt indhold til alle danskere året rundt. Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk," lyder det fra Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

Læs også

Brødrene Olsen: Sådan går det i dag

Programmets eftertragtede danske bachelor som de 18 kvinder møder i smukke omgivelser i Grækenland hedder Casper Berthelsen. Han er 32 år og har været single i cirka fem år. Tiden er gået med at dyrke karrieren - han er uddannet officer og kaptajn i Flyvevåbnet og arbejder i dag som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Derudover har han masteruddannelsen Master of Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet og er desuden uddannet som Militær Fysisk Træner, certificeret personlig træner og kostvejleder.

Bachelor får premiere på TV 2 Play tirsdag den 25. maj.

 

 

Læs også