Investor udtaler sig om Putin: "Han har være psykopat siden barndommen"

28/6/22 05:07

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En ny dokumentar giver et skræmmende indblik i den krigshærgende præsidents personlighed fra konerne til hans lands oligarker.

Vladimir Putin har været "psykopat siden barndommen", ifølge en mand, der har haft forbud for at komme ind i Rusland siden 2005.

Den internationale investor Bill Browder drev engang Ruslands største udenlandske investeringsfond. Det skriver Daily Star.

Med henvisning til de utallige rapporter om, at Putin har en alvorlig helbredstilstand, siger Browder: "Putin er syg, men ikke på den måde, som de fleste tror, ​​Putin er syg. Putin er psykisk syg, men han har været psykisk syg som psykopat siden barndommen .

"Putins sygdom fører til, at han mangler empati, mangler samvittighed, mangler normale menneskelige følelser, når det kommer til andre menneskers skæbne," tilføjede han.

Browder fortsatte med at konkludere, at det at være psykopat "vil føre ham til alle mulige forfærdelige forbrydelser", da hans invasion af Ukraine ikke viser tegn på ende.

I dokumentaren, der starter med optagelser fra 2010 af Putin, der synger foran vestlige berømtheder i Skt. Petersborg, fremstiller russiske milliardærers koner ham som en hævngerrig leder, der intet tilgav, så forræderi overalt, bestemte alt og var jaloux på deres livsstil.

En af konerne, Tatiana Fokina, indrømmer, at hun lever i ægte frygt for, hvad konsekvenserne kan være, hvis rygterne om, at Putin er alvorligt syg, er sande.

"Det gør mig virkelig bange," indrømmer hun, før hun tilføjer: "En person, der er virkelig syg, er ligeglad med, hvad der derefter sker."

Spekulationerne om Putins helbred voksede, efter at han sad med et tæppe over skødet på Victory Day i begyndelsen af ​​maj, hvor han også så ud til at halte.