Iphone får en af de største gratis opdateringer nogensinde: Her sker det

Af: Lucas Andreas

|

30/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
IOS 18 bliver ifølge ekspert måske den største opdatering nogensinde.

Mest læste i dag

Smartphone udviklerne laver konstant opdateringer for at følge med teknologien, og introducerer gennem opdateringerne nye features, som kan være brugbare for brugerne. Apple er ingen undtagelse, og nu har de planer om en ny revolutionerende opdatering, som snart kan ramme Iphones landet over.

I 2024 forventes Apple at lancere iOS 18, en opdatering der potentielt kan revolutionere brugen af iPhones verden over. Mark Gurman fra Bloomberg har indikeret, at denne opdatering kan blive en af de mest betydningsfulde i Apples historie, med særlig fokus på kunstig intelligens (AI). Dette skridt fra Apple kommer som et svar på konkurrenter som Google og Samsung, der konstant udvikler nye AI-funktioner, herunder realtids oversættelse af opkald, avanceret billedredigering og søgefunktioner.

Det forventes, at iOS 18 vil integrere AI i flere af Apples kerneapplikationer, som f.eks. Siri, Messages, Pages og Apple Music. Disse opdateringer kan potentielt gøre hverdagsopgaver såsom dokumentredigering og musikudvælgelse mere intuitive og brugervenlige. For eksempel kunne AI implementeret i tekstbehandlingsapps gøre det lettere at skrive og redigere dokumenter, eller AI i Apple Music kunne forbedre musikudvælgelsen baseret på brugerens præferencer.

Selvom detaljerne omkring iOS 18 endnu er ukendte, og Apple traditionelt set holder kortene tæt ind til kroppen, er der allerede stor spænding omkring WWDC (Worldwide Developers Conference) i juni, hvor Apple ofte afslører nye softwareopdateringer. Selv efter den officielle annoncering vil brugerne dog skulle vente indtil september før de kan opleve opdateringen på deres enheder.

Dette fokus på software kommer i en tid, hvor der forventes færre ændringer i den fysiske design af den kommende iPhone 16. Dette er et fænomen, vi har set før, senest med Samsungs lancering af Galaxy S24-serien, hvor hovedfokus lå på indbyggede AI-forbedringer snarere end fysiske ændringer.

2024 ser ud til at blive et markant år for Apple, ikke kun med lanceringen af iOS 18, men også med indførelsen af firmaets nye Vision Pro-headset i udvalgte dele af verden. Disse teknologiske fremskridt afspejler en klar tendens i industrien, hvor AI integreres dybere i vores daglige teknologiske oplevelser.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig