Irina Olsen deler rørende nyhed

21/3/22 05:41

Ida Hansson

Foro: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Influenceren deler en rørende nyhed med sine følgere.

Influenceren Irina Olsen har tidligere fortalt om sin barndomsveninde Olga, som endnu ikke var flygtet ud af Ukraine og byen Dnipro, da situationen i byen var alt for usikker.

I går fortalte influenceren, at det nu er lykkedes barndomsveninden Olga, at flygte over grænsen til Polen.

"Jeg har ikke villet skrivet det før det skete. Det er lykkedes Olga og hendes datter at komme over den uk/polske grænse i nat. Endelig," skriver hun i en storie på sin Instagram-profilm.

Irina Olsen yderst påvirket at det der udspiller sig i Ukraine, og opdaterer dagligt sin Instagram med viden og information om situationen, samt sine egne følelser og tanker.

"Da vi flyttede var jeg 10 - jeg så verden med andre øjne. Senere da jeg var teenager og sidste gang i 2017. Jeg har aldrig troet at det som sker nu, kunne ske mod det land jeg er født i. Jeg ser nyheder non stop og kan stadig ikke fatte at det er virkeligt! MEN DET ER DET og det er a real life nightmare! Praying! Jeg har dårlig samvittighed over at være her i Danmark og være i sikkerhed. At min hverdag kan fortsætte. Jeg har mange filosofiske tanker om livet i disse dage (som sikkert flere andre også) og vores handlinger er altid noget værd," skrev hun i et opslag på instagram.

Stopper reality-serie

For cirka 2,5 år siden lavede Irina og hendes mand, 'Faustix', første sæson af deres egen reality serie, 'The Olsens'. I serien blev man en del af deres private liv, og man fulgte med i parrets op- og nedture.

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

I sidste uge fortalte parret dog, at der ikke kommer flere sæsoner af 'The Olsens'.

"Det har egentlig været et afsindigt svært post at skulle lave, but here goes. For ca. 2,5 år siden fik vi muligheden for at få vores eget familie program som skulle følge vores lidt hektiske og måske lidt anerledes hverdag. Vi valgte at lukke folk ind og vise hvem vi faktisk var - helt tæt på. Det blev rørstrømsk til tider og kameraerne kørte også i de timer hvor overskuddet var på sit laveste," skriver de og fortsætter:

"Vi vil gerne sige tak for at folk har været så positive og har sendt så meget god energi vores vej, det har betydet alverden for os! Vi er nu blevet enige med produktionen om at ‘The Olsens’ stopper på toppen og vi ser ind i andre projekter. Om vi laver et comeback en dag må tiden vise men for nu vil vi gerne sige tak for 4 fede sæsoner sammen med jer og håber at i var godt underholdt? Mvh The Olsens," skrev parret i et fælles opslag på Faustix' Instagram.