Irina Olsen med opsang til sine følgere: "Alle der gør det blokeres"

17/3/22 08:07

Ida Hansson

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Nu kommer Irina Olsen med en opsang til sine følgere.

Irina Olsen bruger dagligt sine sociale medier, til at sprede viden om situationen i Ukraine. Influenceren har selv både familie og venner i Ukraine, og hun er givetvis meget påvirket af, hvad der sker.

Det har dog sin pris at bruge sin stemme på de sociale meder - noget som Irina Olsen bestemt også får at mærke. 

Foto: Instagram/@irinathediva

Foto: Instagram/@irinathediva

“Der er utrolig meget had, dødstrusler på både dansk og russisk og helt langt ude personlige angreb på mig lige nu, grundet at jeg bruger min platform til at belyse en krig i mit fødeland ekstra meget i denne tid,” skriver hun of fortsætter:

“Og ærligt… det må jeg bare deale med, for sådan er det at SPEAK UP på sociale medier. Det er konsekvensen og den adresserer jeg ikke mere herfra. Alle der gør det blokeres bare fra nu eller meldes til politiet ved ekstra grove sager. Men jeg fortsætter uden at involvere denne negativitet. Der er simpelthen større ting at tage sig af”

Deler grædende video

Irina Olsen lavede i går en Instagram-storie, hvor fortæller om sin veninde Olga, som nu er på flugt fra krigen. På et tidspunkt i videoen begynder influenceren at græde, og siger at 'vi kan slet ikke forestille os, had de sidder i dér'.

"Jeg har så meget sympati med alle der har oplevet krig og stået i ubærlige hjerteskærende situationer,” skriver hun i sin storie på Instagram, hvor hun også deler billeder af murbrokker i det krigshærgede Ukraine.