Irma med fantastisk nyhed

Af: Thea Andersen

|

13/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I Irma er både butikker og kunder optaget af at minimere madspild og derfor er det en fornøjelse at kunne udvide det succesfulde samarbejde med Too Good To Go med to nye poser, der forhandles eksklusivt i Irmas butikker. De to nye poser er en økologi-pose og en grønt-pose.

Mest læste i dag

Irma var den første supermarkedskæde, som indgik samarbejde med Too Good To Go tilbage i 2017.

Siden da har der været stor efterspørgsel på Too Good To Go poser i Irma. Nærmest uden undtagelse bliver 100 % af alle Irmas poser reddet af madspildsbevidste danskere. Og derfor er det også naturligt at samarbejdet og sortimentet udvides med to nyheder, som indeholder produkter, der er vigtige for Irmas kunder.

Det skriver Irma i en pressemeddelelse.

Landets højeste andel af salg af økologiske varer i supermarkeder tilhører Irma, som ligeledes har et stort fokus på det grønne og plantebaserede produktsortiment. Begge dele er væsentlige kriterier for Irmas kunder og en del af Irmas overordnerede strategiske fokus for forretningen.

“De nye kategorier af poser i Irmas butikker er en fantastisk nyhed. De styrker det tætte samarbejde, som Irma og Too Good To Go i mange år har bygget op for at komme madspild til livs. Sammen med Irma kan vores brugere nu redde endnu mere mad fra at gå til spilde gennem de nye kategorier, som blandt andet tæller den allerførste økologipose i Too Good To Gos historie. Det håber jeg vil vække begejstring blandt vores brugere.” siger Helle Aslak, Head of Key Accounts i Too Good To Go.

To nye poser

”De to nye poser er skabt, fordi vi ser et hul på markedet af madspildsposer. Poserne målrettes to ting, som står mange af vores kunder nær og derfor er jeg utrolig glad for at vi sammen med Too Good To Go kan introducere netop disse to poser i Irma”, fortæller Jan Larsen, Kædedirektør i Irma.

I den grønne pose vil man finde både veganske og vegetariske produkter, samt frugt og grøntsager til en udsalgspris på 39 kr. Posen vil have en samlet værdi på minimum 120 kr.

Den økologiske poser vil indeholde både fødevarer og drikkevarer, men alt sammen økologisk. Prisen vil være 39 kr. pr. pose og have en samlet værdi på minimum 120 kr.

Anbefalet til dig