Især én ting går Mathias Gidsel på: "Det begynder at blive hårdt"

Nyheder
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Mathias Gidsel deler nu ærlige ord.

Lige nu læser andre også

Mathias Gidsel imponerer gang på gang, og indimellem kan det være svært at finde ord for, hvor god en håndboldspiller han er.

Det er vist heller ikke forkert at sige, at den 25-årige stjerne har præsteret fremragende under gruppespillet i OL, hvor han har lavet mål på samlebånd.

I og med, at han bliver ved med at imponere, er fans da også begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, hvorvidt bagspilleren kan fastholde det tårnhøje niveau.

Da Gidsel selv blev spurgt ind til, om hans krop kunne holde til det hårde arbejde, var der dog ingen alarmklokker, der begyndte at ringe.

Den unge mand blev også topscorer ved VM i 2023 og EM i 2024, og der er intet, der tyder på, at der er gået luft af ballonen.

Én ting er især hårdt

Selvom det går forrygende for det danske herrelandshold, så er det intenst at være en del af OL-turneringen, og Gidsel lægger da heller ikke skjul på, at særligt én ting er ved at være hård:

"At skulle blive ved med at tvinge buffet på fjortendedagen i sig, fordi det er vigtigt for kroppen, det begynder at blive hårdt", siger han til SE og HØR.

Hertil forklarer målmaskinen, at maden er et stort samtaleemne i den danske lejr. Landsholdstruppen er nået til enighed om, at de ser frem til igen at kunne bestemme, hvad de har lyst til at spise.

Med et smil på læben fortæller Gidsel, at han var meget begejstret for en to-go wrap, som han fik i badmintonhallen. Den store begejstring understreger måske også, hvor meget herrerne ser frem til at få skiftet OL-menuen ud.

Gidsel og resten af det danske herrelandshold skal i kamp onsdag klokken 17.30, hvor de skal møde Sverige i en kvartfinale.

Anbefalet til dig