Iskold luft i 'Vild med dans': Britt Bendixen svarer igen

31/10/20 16:01

Mathias Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Dommerne var i går under stor kritik fra Silas Holst, Asta Björk og Faustix.

'Vild med dans'-dommerne har måtte lægge øre til meget kritik fra flere dansere efter gårsdagens optrædener. Britt Bendixen svarer nu igen på kritkken. 

Danserne Silas Holst, Nukâka Coster-Waldau, Asta Björk og Faustix mente alle, at dommernes fokuspunkter lå de helt forkerte steder. 

"Jeg vil jo gerne have noget ros for for det, jeg gør godt og noget kontruktiv kritk for det, der manglede, og det følte jeg ikke, vi fik," sagde Faustix til SE og HØR. 

Silas og Nukâka er enige med Faustix, da også de mener, at dommernes kritik var uberettiget. Førstnævnte mener, at dommerne snakkede for meget om, at han havde højhælede sko på under sin dans. 

"Konkurrencen for de fem bag dommerbordet er, at de skal vurdere Nukâkas teknik og fodarbejde," slog Silas fast. 

Britt svarer igen

Britt Bendixen har dog ikke meget til overs for denne kritik. 

"Det er nødt til at accepete det, som vi siger. For ligesom, at de kan deres fag, så kan vi vores," siger Britt til SE og HØR. 

Hun siger efterfølgende, at Silas ikke danser lige så godt i høje hæle, hvorfor deres dans ikke var så lækker. 

"De var elegante i kjole og hvidt, men looket var bedre end deres dans i dag. De føler måske, de er blevet snydt, men det mener jeg ikke, de er."

Ikke det showet handler om

Det samme gjorde sig gældende for Asta Björk og Faustix, hvor også dette par har kritiseret dommer for, at de ikke fokusere nok på det, som det egentlig handler om. 

Britt Bendixen giver heller ikke meget for disse ord, da hun mener, at de simpelthen ikke var gode i deres tango. 

"Deres tango blev de rigeligt honoreret for, for den ramte mig slet ikke, de nåede mig ikke. Der var ikke noget i aften, så de er ikke blevet snydt."