Iskolde ejere kører uden Søs: Lukket inde og efterladt på campingplads

Killingen har nu fået navnet Søs. Foto: Dyrernes Beskyttelse

I midten af juni blev lille Søs dumpet på en campingplads, helt alene. Der sad hun i flere dagen, inden hun blev fundet.

I midten af juni gjorde en mandlig campinggæst et ubehageligt fund. En tillukket papkasse viste sig at indeholde en lille bitte killing, som var blevet efterladt. Killingen var bare 5 uger gammel da den blev fundet.

Da manden fik åbnet den tillukkede papkasse, blev han mødt af to små øjnene, der så op på ham. Killingen var tynd og helt smurt ind i afføring. Den var dog enormt kontaktsøgende, sød og vant til at være i hænder. Det fortæller Dyrenes Beskyttelse fredag. 

Læs også

Babysæl sættes under politibeskyttelse

Alene i flere dage

Manden skyndte sig at tage killingen op af den beskidte kasse, og få smidt den ud. Han undersøgte området, for at se om der måske var flere killinger, men uden held. Han tog derfor den ene lille killing med sig og fik varmet den op og givet den lidt at drikke. Herefter ringede manden til Dyrenes Beskyttelses Vagttelefon 1812.

Killingen havde siddet alene i kassen i flere dage. Kassen var fyldt med afføring og killingen var tynd og meget sløv. Den lille killing havde brug for dyrlæge og mere næring, og derfor blev hun straks hentet af Dyrenes Beskyttelses kredsformand, Lars, som kørte killingen til Nordjyllands internat.

Da killingen ankom til internatet, fik hun navnet Søs. Hun blev dyrlægetjekket og fik mad. 

"Hun er en utrolig sød, nysgerrig og fin killing, dog lidt for underernæret. Hun er tydeligvis vant til at være i hænder, men hun var utrolig udmattet da hun endelig kom til i internatet. Hun var også ved at spise hele skålen, så sulten var hun. Da hun havde slugt sin mad, faldt hun i søvn i min kollegas arme. Hun var virkelig udmattet," fortæller Cathrine Cocks, internatsmedarbejde på Nordjyllands internat.   

Søs er nu sendt ud i pleje hvor hun kan vokse sig stor og stærk, inden hun skal have et kærligt hjem. Heldigvis blev Søs fundet inden det var sent, så hun kunne få en ny chance i livet.

Læs også

Løs tyr skaber kaos på dansk motorvej

 

 

Læs også