Ivanka Trump vender sin far ryggen

16/11/22 13:50

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den tidligere præsident Donald Trumps ældste datter Ivanka deltog ikke i sin fars lancering af præsidentvalget i 2024.

"Jeg elsker min far meget højt. Denne gang vælger jeg at prioritere mine små børn og det privatliv, vi skaber som familie. Jeg planlægger ikke at være involveret i politik," sagde Trumps datter, Ivanka Trump.

Ivanka Trump fungerede som seniorrådgiver for sin far i Det Hvide Hus i hans præsidentperiode.

"Mens jeg altid vil elske og støtte min far, vil jeg fremover gøre det uden for den politiske arena. Jeg er taknemmelig for at have haft æren af ​​at tjene det amerikanske folk og vil altid være stolt af mange af vores administrations resultater," tilføjede hun.

Efter fire år i West Wing flyttede Ivanka og manden Jared Kushner til Miami. Parret har tre børn: Arabella, 11, Joseph, 9, og Theodore, 6. Det skriver Metro.

"De er i en kritisk alder, og vi nyder disse øjeblikke med dem. Vi er glade for, hvor vi er lige nu, og vi vil fortsætte med at støtte min far - som hans børn," sagde hun i talen.

Ivanka sagde ydermere, at hun 'aldrig havde til hensigt at gå ind i politik'. Hendes far hentede hende ind som rådgiver, et skridt, som kritikere kaldte nepotisme.

Donalds ældste barn, Donald Trump Jr., gik også glip af sin fars meddelelsesceremoni. Ivankas mand Jared Kushner, der også fungerede som seniorrådgiver for Donald, og Trump Jrs forlovede Kimberly Guilfoyle var til stede.

"For at gøre Amerika stort og glorværdigt igen, annoncerer jeg i aften mit kandidatur til præsident for USA," sagde Trump til en folkemængde, der var samlet ved Mar-a-Lago, hans ejendom ved havnefronten i Florida.