Jacob Haugaard med kæk afsløring: Husker det tydeligt

24/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den 70-årige entertainer og tidligere politiker løfter sløret for noget helt specielt.

Mest læste i dag

Det er 41 år siden, at Jacob Haugaard fik Ilse Wilmot som hustru, men forelskelsen er stadig den samme, som da de to først blev forelskede.

Mange kender Jacob Haugaard fra scenen, hvor han har optrådt som entertainer i rigtig mange år.

Humørbomben er også kendt for tidligere at have siddet i Folketinget, hvor han lovede medvind på cykelstierne, Nutella i feltrationerne og kortere kø i Bilka

I henhold til karrieren på scenen så har Jacob Haugaard aldrig forsøgt at skjule, at han af og til har optrådt med en solid promille, men det har han ikke behov for længere for at levere et show.

Jacob Haugaard, der i dag befinder sig i det varme Sydeuropa, optræder med den overlegenhed og selvtillid, som han i flere år brugte alkoholen til at give ham.

Men på de sydlige kanter har han fundet en livsglæde, der giver noget ro, på trods af at han ellers hele tiden er på farten.

Og især ro er der masser af.

Jacob Haugaard og konens feriebolig ligger nemlig rigtig godt gemt væk i en landsby ved navn Monda, så den er sikret mod beundrere og pressefolk.

Jacob Haugaard nyder altså sydens sol for tiden sammen med sin elskede kone Ilse:

“Men først og fremmest – og over alt andet i verden – er det Ilse”, fastslår Jacob Haugaard, der også kommer med en kæk afsløring om, hvordan han ‘scorede’ sin kone i sin tid:

“Her mere end 40 år efter, husker jeg tydeligt, at tre danse på parketgulvet var nok”, lyder det fra den 70-årige entertainer.

Herunder kan du se en video, hvor Jacob Haugaard taler om sine politiske forslag: