Jacob Risgaard og kæresten har truffet stor beslutning: Koster dem 5 millioner kroner

Nyheder
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt fra den tidligere DR-løve.

Mest læste i dag

Tilbage i september 2023 skrev Jacob Risgaard på sin Instagram, at han ville stoppe med at lave 'Løvens Hule'.

"Jeg er lige kommet ud fra bestyrelsesmøde og ser, at min telefon har et par ubesvarede opkald. Det viser sig, at Simba og Scar har meldt ud, at de stopper i Løvens Hule. Så må Mufasa vist hellere komme på banen også," skrev han og fortsatte:

Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i Løvens Hule og sige tak efter fire gode sæsoner. Det har været en ære, det har fandeme været sjovt, men man får ømme baller af at sidde ned for længe."

Selvom han ikke længere investerer i forskellige projekter for åben skærm, så er kortet ikke blevet lagt i graven - og nu har han, sammen med sin kæreste, Rikke Bielefeldt, foretaget et særligt køb.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ny ejendom under vingerne

Sagen er den, at parret har erhvervet sig en imponerende ejendom, der ligger i Tolne Naturpark i Sindal.

Ejendommen, der strækker sig over næsten 21 hektar (omtrent 210.000 kvadratmeter, red.) kostede parret fem millioner kroner.

Den særlige skovejendom er kendetegnet ved et rigt og varieret planteliv, som netop også er beskrevet i salgsopstillingen:

"Fantastisk afvekslende planteliv, som er hjemsted for et væld af forskellige dyrearter - et rent paradis for jægeren eller naturelskeren," står det skrevet.

Da det er en skovejendom, der er tale om, er der ingen bopælspligt, hvilket giver ejerne stor fleksibilitet i forhold til brugen af grunden.

Selvom grunden er betydelig, udgør husets areal en lille del af den samlede ejendom. Boligen på 338 kvadratmeter indeholder fem værelser og ligger kun en halv times kørsel fra Skagen.

Det bliver spændende at følge, hvordan parret vil udnytte denne naturskønne ejendom i fremtiden.

Anbefalet til dig