Jacob var i Netto to gange på samme dag: Skyldtes en helt særlig årsag

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Jacob besøgte samme Netto-butik to gange på samme dag.

Lige nu læser andre også

Julen er kendt som en festlig tid, men også som en periode med høje udgifter.

I Danmark har denne sæson dog også en anden dimension, som flere danskere nyder godt af. Det er nemlig en gylden tid for tilbudsjægere.

En af dem er Jacob Hagerup, som er en dansk familiefar, der har gjort det til en tradition at jagte de gode tilbud i december.

Det skriver B.T.

Jacob er blot en af mange danskere, der udnytter denne tid til at fylde fryseren med gode tilbud.

På en enkelt dag, fandt Jacob Hagerup sig selv på en mission for at maksimere besparelser, hvilket førte til flere ture til supermarkedskæden Netto.

Han erhvervede fire stege på en samlet vægt af 12 kilo til en pris, der var så lav, at den var svær at modstå for tilbudsjægeren.

Og faktisk er der flere, der er ligesom Jacob.

Salling Group, der driver store supermarkedskæder som Føtex, Netto og Bilka, bekræfter en markant stigning i køb af visse varer, især smør og flæskesteg.

Jacob Krogsgaard Nielsen, der er pressechef hos Salling Group, understreger, at selvom det kun er et lille udsnit af kunder, der køber i store mængder, er der en klar trend i retning af at udnytte maksgrænserne for visse varer.

Disse shopping-trends er ikke uden forberedelse fra supermarkedernes side. Pressechefen i Salling Group forsikrer om, at deres planlægning for juleperioden er omfattende for at sikre, at der altid er nok varer på hylderne. Det værste scenarie for supermarkederne er tomme hylder og skuffede kunder.

For Jacob Hagerup og mange andre tilbudsjægere, repræsenterer disse indkøb en betydelig økonomisk besparelse.

Ved at købe flæskesteg til en fjerdedel af den normale pris, opnåede Hagerup en besparelse på næsten 400 kroner på hans 12 kilo kød.

Anbefalet til dig