Jæger dræbte sin kone: Ville have 37 millioners livsforsikring udbetalt

18/07/2022

Naja Radik

Foto: Privat
En jæger fortalte angiveligt til sin elskerinde, at han dræbte sin kone for hendes skyld. Han myrdede hende, for at få en livsforsikrings udbetaling, på en værdi af cirka 37 millioner danske kroner, ifølge anklagerne.

Mest læste i dag

Tandlægen Lawrence Rudolph på 67 år, er anklaget for, at have dræbt sin kone Bianca, en afsidesliggende hytte i Zambia, Afrika, under en leopard jagt-safari. Det skriver The Sun.

Anklagere hævder, at Rudolph fra Pennsylvania, USA, myrdede sin ægtefælle for en kæmpe forsikringsudbetaling, på trods af påstande om, at hun på det tidspunkt i 2016 skød sig selv. 

Ved et retsmøde i Colorado, den stat, hvor forsikringsudbetalingerne blev foretaget, blev det påstået, at Rudolph indrømmede sin skyld over for kæresten Lori Milliron. 

Det hævdes, at han fortalte hende, at han havde myrdet sin kone, mens de to var ude at spise i Phoenix, Arizona, efter at han fandt ud af, at FBI undersøgte hendes død i 2020. 

Den assisterende amerikanske advokat Bishop Grewell, pegede på Milliron og sagde: 

“Han dræbte sin kone for hende.” 

Men Rudolphs advokat, David Markus, hævdede, at vidnet havde overhørt ham forkert, og at han faktisk havde sagt: 

“De siger, at jeg dræbte min fucking kone for dig.” 

Han fortalte retten, at skyderiet skete, da personalet gik ind og ud af kabinen for at servere parret morgenmad. 

Markus fortalte nævningerne, at arbejde fandt Rudolph i chok efter skyderiet og hævdede, at hans kone ved et uheld havde tabt våbnet, hvilket fik det til at gå af.

Efter en to dages undersøgelse i Zambia, konkluderede myndighederne, at det var en ulykke, ligesom forsikrings efterforskere gjorde, sagde Markus.

Rudolph er blevet sigtet for mord og forsikringssvindel. 

Hvis han kendes skyldig, står han over for maksimal straf på livsvarigt fængsel eller dødsstraf.

I mellemtiden er Milliron anklaget for, at lyve for en storjury og være medskyldig efter det faktum. 

Rudolph har altid nægtet, at være ansvarlig for sin kones død, idet han har fortalt myndighederne i Zambia, at han var på badeværelset, da hans kone skød sig selv, da hun pakkede et haglgevær væk, mens parret forberedte sig på, at vende tilbage til USA.

Anbefalet til dig