Jakob Ellemann-Jensen om svær tid: Hun har samlet mig op

Af: Thea Andersen

|

02/08/2023

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
'Hun har samlet mig op. Hver eneste gang.'

Mest læste i dag

Tilbage i februar blev V-formand, vicestatsminister og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen ramt af et ildebefindende. Et ildebefindende, der var så slemt, at han måtte hentes med blå blink.

Faktisk var det så slemt, at man troede, at der var tale om en blodprop i hjernen eller en mulig hjertesygdom. Heldigvis, efter at være blevet undersøgt på Rigshospitalet, kunne man bekræfte, at der ikke var tegn på fysisk sygdom, skriver Dagens.dk.

Han var dog alligevel overbevist om, at han ville være klar til at vende tilbage til arbejdet, efter at være blevet udskrevet. Men kort efter blev han sygemeldt med stress.

Nu, efter seks måneder, er han vendt tilbage.

Dagen før sin første arbejdsdag i Forsvarsministeriet, som var den 1. august, delte han et længere opslag på Facebook, hvor han blandt andet kom ind på, hvad der fik ham tilbage på jobbet.

Her fremhævede V-formanden sin hustru, Anne Marie Preisler, som den helt store støtte under hans svære periode, skriver BILLED-BLADET.

"Min familie og særligt min hustru har stået model til en del i den periode. Men hun har samlet mig op. Hver eneste gang. Tålmodigt og kærligt. Igen og igen. Hun har hjulpet mig, støttet mig, været sammen med mig, båret over med mig og fortalt mig, at det hele nok skulle blive godt igen. Og det blev det. Efter et par måneder begyndte det at gå støt fremad," skriver han og fortsætter:

"Nu har jeg fået min styrke tilbage, og jeg kan mærke lysten til at vende tilbage til Christiansborg. Ikke fordi, jeg skal og ikke fordi, det er en pligt. Men fordi jeg virkelig gerne vil. Fordi jeg har muligheden for og lysten til at sætte mit præg på dansk politik. Det er jeg ikke færdig med."

Du kan læse hele opslaget herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig