Janni er ikke den eneste, Karsten Ree har smidt ud af huset

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Der lader til at være kold luft mellem de to parter.

Lige nu læser andre også

Karsten Ree har låst døren til sin strandvejsvilla i Vedbæklund, og det ser ud til, at hans kone, Janni Ree, og hans søn, Victor Zenlev, nu står udenfor.

Låsene i den luksuriøse bolig er blevet udskiftet, og ifølge SE og HØR har det fået konsekvenser for både Janni og hendes 32-årige søn, der også havde adresse Vedbæk Strandvej.

Sønnen havde dog ikke fået noget at vide omkring situationen, før han skulle overnatte i huset:

"Han (Viktor Zenlev, red.) kom hjem fra arbejde og skulle overnatte, men låsene var skiftet, så kom sønnerne og eskorterede ham væk. Han har stadig ikke fået sine ting," forklarer Janni Ree.

Kommunikationsansvarlig for Ree-imperiet, Sune Aagaard, har valgt ikke at kommentere direkte på sagen om Victor Zenlevs eksklusion fra huset, men han fortæller i stedet, hvordan Karsten Ree forholder sig til det, der venter lige om hjørnet:

"Karsten vil med sindsro afvente den proces, der nu forestår og håndteres af myndighederne i forhold til skilsmissen," siger han og fortsætter:

"Vi henholder os til ægtepagten, og derudover har vi ikke andre kommentarer."

Sådan mødtes de

Da Karsten og Janni mødtes tilbage i 2013 var de begge to optaget.

De havde set hinanden ved flere sammenkomster, og en dag blev Janni så ringet op af Karstens kammerat, Axel Juhl Jørgensen, der på vegne af DBA-milliardæren inviterede hende til Caribien.

"Jeg blev lidt stødt over det. Jeg var jo forlovet, så jeg takkede nej. Men Karsten er vedholdende, så han sagde: ’Du har en time til at tænke over det, for så ringer jeg dig op igen’. Men mit svar var stadig nej," har Janni tidligere udtalt til B.T.

Efter at Janni Ree takkede nej til tilbuddet, skulle man ikke tro, at der var mere at komme efter, men et par måneder efter mødtes Janni og Karsten igen til et større arrangement - og denne gang ankom de begge alene.

Janni Ree har førhen fortalt til Femina, at det var ved dette møde, at det endte med at gå galt:

"Vi hører Enrique Iglesias, kigger hinanden dybt i øjnene og får nogle sjusser. Karsten har også en kæreste, så det er lidt forbudt, men det ender med, at vi er sammen."

Den store ups'er fra de to kendisser endte med at blive starte på et 11 år langt kapitel, som nu er nået til vejs ende.

Anbefalet til dig