Janni og Karsten Ree har fået svar på prøverne: En positiv og en mindre god nyhed

Af: Thea Andersen

|

27/07/2023

Nyheder
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Janni og Karsten Ree har fået svar på de vigtige prøver.

Mest læste i dag

For omkring to uger siden skulle Janni og Karsten Ree have deltaget i premieren på musikforestillingen 'Natasja' i operaen i København. Desværre blev parret tvunget til at aflyse og i stedet tage til Rigshospitalet.

Det skrev Ekstra Bladet, der havde talt med forsidefruen. Til mediet fortalte Janni Ree, at de havde været på hospitalet hele dagen til diverse undersøgelser, og at de afventede svar på en række vigtige prøver.

Nu er der så endelig kommet svar på prøverne.

"Vi har i dag fået svar på hans undersøgelser, og der var en positiv og en mindre god nyhed," siger hun til Ekstra Bladet og uddyber:

"Det positive er, at Karsten ikke er ramt af galopperende blodkræft. Men der er også en mindre god nyhed. Lægerne fandt nemlig noget andet, der nu skal undersøges nærmere, og derfor er Karsten blevet henvist til en kræftpakke." 

På trods af omstændighederne fortæller Janni Ree, at hendes mand er ved godt mod og har det godt.

Det er ikke første gang, at Karsten Ree har været ramt af helbredsproblemer. Tidligere har han kæmpet med blærekræft ligesom han også har været ramt af en blodprop.

Forretningsmanden der er oppe i årerne, har tidligere givet et interview, hvor han fortalte om, at han allerede for ni år siden begyndte at forberede sig på sin død. Forhåbentligt går der dog længe endnu, før Karsten Ree ikke længere er i blandt os.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig