Janni og Karsten Ree ville aldrig købe denne nytårsfavorit: Her er årsagen

28/12/2023

Jesper Bengtson

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Der er én særlig nytårsfavorit, som kendisparret holder sig væk fra.

Mest læste i dag

Året er ved at gå på hæld, og det betyder, at nytårsaften står for døren.

Årets afslutning bliver gerne fejret med en nytårsfest, hvor nytårshatte, fyrværkeri og champagne ikke er noget uvant syn.

Nu har Janni Ree dog afsløret, at hende selv og ægtemanden, Karsten Ree, holder sig fra at købe én af disse nytårsfavoritter. 

I kølvandet på offentliggørelsen af regeringens planer om at stramme reglerne for fyrværkeri, har tv-personligheden Janni Ree udtrykt sin støtte til yderligere begrænsninger.

Hendes bekymring er især rettet mod dyrenes velbefindende i forbindelse med nytårsfejringen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Janni Ree, der er gift med Karsten Ree, påpeger, at hun godt kan lide fyrværkeri i særlige anledninger såsom bryllupper, men pointerer også, at hun godt kunne leve uden:

"Jeg synes jo ærligt, at det skulle forbydes."

Hendes holdning er, at fyrværkeri bør begrænses til specielle begivenheder som store bryllupper eller shows i Tivoli, og ikke være en almindelig praksis op til nytårsaften.

Janni Ree har en særlig gruppe i tankerne, når hun tænker, som hun gør:

"Dyrene når jo at blive ekstremt bange. Jeg ved, at bare jeg går med mine på Strandvejen, så går de helt inde langs hækken. De er jo fuldstændig angst for det her."

I oktober meddelte Erhvervsministeriet, at regeringen agter at indføre et lovforslag, der vil forkorte den lovlige periode for affyring af fyrværkeri fra nytåret 2024/2025.

Lovforslaget begrænser affyringsperioden for privatpersoner til kun at omfatte 31. december til 1. januar, og det er et tiltag Ree erklærer sin støtte til.

Netop på grund af dyrene køber Karsten og Janni Ree ikke fyrværkeri til nytår.

Anbefalet til dig